Vad är Hydration Systems?

Hydration system är verktyg som används av idrottsmän, särskilt cyklister, för att bidra till att upprätthålla rätt vätskebalans i kroppen. Racerförare också normalt använder hydration system, som gör löpare, hastighet vandrare och andra idrottare som kan behöva rehydreras samtidigt fria händer. Förutom idrottare, människor som gillar vandring också använda hydration system, eftersom de hjälper till att hålla kroppen hydratiserade samtidigt som vandrare att använda sina händer för att klättra över hinder.

För att hjälpa till att hålla ett enskilt hydratiserad är hydration system knutna till kroppen och förse den med en ständig källa till vatten. Den vanligaste metoden för att fästa hydration system för kroppen är att placera dem inom en speciell ryggsäck. En komponent som kallas en blåsa, som är fylld med vatten, är placerad inuti. Ryggsäcken är utformad så att en slang för att gå ur ryggsäcken medan de fortfarande är stängd och håller blåsan ordentligt inuti. Dessa ryggsäckar också innehåller klaffar som hindrar regnvatten från att komma in.

Röret används med hydration system innehåller en bit ventil på slutet motsatt blåsan. Användaren kan enkelt omvandla bettet ventil på eller av genom att sätta press med hans eller hennes mun. När trycket släpps, vätskeflödet stannar. På blåsan slutet av vätsketillförsel system, är röret ligger nära botten. Detta säkerställer att nästan allt vatten är lättillgängliga med röret.

blåsor finns i olika storlekar för hydration system. Det är viktigt att köpa hydrering system är stora nog att hålla tillräckliga mängder vatten, användaren även måste överväga vikten av fyllda urinblåsan och de påfrestningar det kommer att ske på hans eller hennes rygg och axlar samtidigt som den är. Därför är det bäst att köpa hydrering system med blåsor som är stora nog att hålla önskad mängd vatten, men tillräckligt små göras bekvämt. Ryggsäckar för hydration system finns i en mängd olika färger och stilar. Vissa innehåller flera små fickor, som kan användas för transport av andra viktiga objekt som snacks eller campingutrustning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.