Vad är Hantellyft Racks?

Hantellyft rack är delar av utrustning som används för att hålla en enda hantlar eller en uppsättning av hantlar. Hantlar vikter är vanligt förekommande i olika storlekar och vikter. De är vanligtvis förekommer i någon större verk eller motionsställen och kallas allmänt för "fria vikter" eftersom de inte kräver användning av speciella maskiner. Hantlar används vanligen två i taget, en i varje hand, i syfte att öka användarens muskler och styrka.

Hantellyft rack tjäna flera syften. Det primära syftet med hantlar rack är att hålla många hantlar. Några andra användningsområden för hantlar rack är att organisera en träning område eller anläggning och att hålla rent, så ingen kommer att resa på hantlar liggande på golvet.

 

Hantlar brukar vara runt på sina kanter och sidor. Därför måste de lagras någonstans när de inte används för att hindra dem från att rulla. Hantlar rack är speciellt utformad för att hålla hantlar så att de kan förvaras säkert från marken. Hantlar rack normalt placeras i en out-of-the-way plats inom ett stort träningen eller motionsställen så ingen kommer att stöta till dem. Hantlar rack kan också användas i en persons hem träningsrum, där de vanligtvis förvaras mot en vägg.

Det finns många olika stilar, former, längder, och höjder hantlar rack, alla måste göras för att säkert hålla en hel del vikt. I själva verket kan vissa ha förmågan att effektivt lagra tusentals pounds värde av hantlar. Hantlar rack finns även i många stilar, inklusive vertikala, horisontella och differentierade. Eftersom människor tenderar att använda hantlar av olika vikter för olika ändamål under träningen, är det nödvändigt att ha hantlar rack som kan innehålla många olika storlek hantlar. Flesta hantlar rack kommer med denna kapacitet.

1891812395.pdf 1891812581.pdf


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.