Vad är Handicap Races?

Handikapp lopp eller handikapp är hästkapplöpningar där varje häst bär en annan mängd av vikt, i ett försök att utjämna området. Olika regioner i världen har olika attityder till handikapp lopp, i vissa fall är de reserverade för mindre framstående hästar, medan det i andra regioner, handikapp representerar gräddan. I alla fall, handikapp raser tenderar att göra mer pengar till spåret, och de är också lönsamt för dem som väljer att satsa på dem, även om oddsen kan vara riskabelt. är ett handikapp bygger på grundtanken att olika hästar har olika kunskapsnivåer. I ett normalt lopp, kommer den bästa hästen vinner, ibland med många längder. I ett handikapp, varje häst tilldelas en viss vikt, i hopp om att tyngre vikter kommer att sakta bättre resultat idrottare, medan lättare vikter ger mindre begåvade hästar en kant. Den främsta ideal är att alla hästar att passera mållinjen samtidigt, även om detta sällan sker. P

Vikterna är utsedd av en handicapper, en tjänsteman som rankas hästar på grund av deras tidigare ras prestationer . Vissa handicappers håller också ett öga på utövandet regimer av hästar, i hopp om att notera en markant förbättring i tid och andra prestanda. Handicappers vanligtvis kurs hästar varje vecka, så att de kan snabbt tilldela vikter en gång ett fält för en ras har fastställts. I vissa fall kan lärare eller ägare tycker att deras hästar belastas med alltför mycket vikt. I så fall får de ta hästen ur loppet i protest. I andra fall kan personer lämnar sina hästar för att de tror att viktfördelningen är helt enkelt orättvis, om exempelvis, är en stark idrottsman tilldelas en underligt låg vikt. Ägarna kan också vända sig till handicapper och bad om en ny bedömning av hästen i fråga.

Eftersom handikapp är att nivån på fältet, oddsen på handikapp lopp kan bli riktigt intressant. Människor som satsar på dessa tävlingar behöver spåra racing utvecklingen mycket noggrant, eftersom små saker kan bryta ner en häst i ett handikapp race. Betting kan bli mycket höga på ett handikapp ras, som fungerar bra för banan värd för evenemanget, eftersom de flesta låtar använder en parimutuel betting, där spåret får en att ta för vaden. Handikapp lopp kan också åtföljas av en stor publicitet, särskilt när kända rivaler ska posten tillsammans.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.