Vad är Equine Fly Control?

Equine fly kontroll har varit en ständig kamp för häst lador. Kombinationen av värme och gödsel att det räcker med att uppmuntra flugor att använda ditt barn som en grogrund, men många verktyg tillgängliga för att slippa flugor förstöra din tid med din häst.

Equine flyga kontroll bör börja med ren lada, rena betesmarker och en ren häst. Hålla dina betesmarker, på torg och barn plockade upp är ett utmärkt sätt att undvika att dra till sig flugor. Detta inbegriper att alla livsmedel inneslutna i containrar. Betesmarker ska hämtas minst en gång i veckan, och spiltor dagligen. Genom att hålla din häst friserad och ren, kommer han inte locka flyger lika lätt.

Marknaden erbjuder det enklaste häst flyga kontroll i form av fluga rovdjur. Ungefär lika stort som litet flygmyror, dessa insekter är ofarliga för allt utom flyga puppor (cocoon etappen). Genom att förstöra framtida generationer av flugor, ju längre du använder rovdjur, desto mindre flugorna du kommer att få. Per månad är ca $ 3 US dollar (USD) per häst. Det finns också flyga sprejer tillgänglig för hästar flyga kontroll vid olika priser. Naturliga sprayer använda ingredienser som ringblomma, Chrysanthemum, citronella eller ceder som sin bas. Fördelen med att använda en naturlig häst fluga kontroll spray är att det stöter bort flyger medan kemiska sprayer döda flugor när de kommer i kontakt med. Naturliga sprayer är effektiva utan att få kontakt. Genom den hetaste delen av säsongen, kan du ta till kemisk flyga sprayer. Om den används med måtta, de är effektiva och säkra för din häst. Det föreslås att du ger slangen nedskrivningar eller oftare bad för att din häst för att undvika kemisk uppbyggd. Övriga alternativ för hästar flyga kontroll inkluderar flera ättika eller vitlök till hästar foder. Som med införande av nya produkter, även naturliga, rekommenderas att börja med en låg dos och vara uppmärksam på alla förändringar i beteende efter de första veckorna. för en mycket känslig häst, flyga masker, lakan och leggings är ett alternativ. Många flyger masker är i mjuk, sval, UV-behandlade maska som skyddar ansikte och öron från flugor, insekter, smuts och sol. Val komma med eller utan öron, och med en lång näsa för hästar som är känsliga för solbränna.

Equine flyga kontroll behöver inte bli ett heltidsjobb. Med några enkla hjälpmedel kan du glömma flugor och spendera din tid att njuta av ditt barn och hästar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.