Vad är Bumper Bowling?

Bumper bowling har kommit att bli en av de bästa sätten att spendera en eftermiddag med en grupp unga barn eller vuxna med bowling utmaningar. Stötfångare bowling spelas på en vanlig bowlingbana och hängrännor täcks eller skyddade med räcken att hålla bollen i spel. Eftersom stötfångare Bowling är avsett för barn eller särskilda behov vuxna bowling används bollar är lättare att möta spelarens förmåga.

Några bowlingbanor har pop up räcken som kan programmeras för de användare som behöver dem. De skjuts upp längs innerkanten av rännstenen och glida ner för användare som inte behöver dem. Detta är en mycket trevlig funktion för familjer med små barn eller grupper med vuxna som kanske vill dra nytta av hjälp.

Andra bowlinghallar kan använda en uppblåsbar tub som kör längden, eller större delen av längden, av körfält för att skydda varje gutter. Om din bowlinghall använder en slang, och ibland även en stötfångare järnväg, kan det finnas en viktgräns på bowlingklot. Gränsen är vanligen 6 pounds, men kontrollera med din bowlinghall för att vara säker.

Reglerna varierar i olika områden, men två regler är stressade oftast. För det första kan spelaren passerar inte foul linjen. Om du gör det kommer du höra ett surr och som kommer att berätta för dig att dina poäng inte kan räknas för den bollen. För det andra har kul. Stötfångare Bowling handlar om att bygga en kärlek till sporten, inte konkurrens. Du hittar även ligor stötfångare bowling nästan överallt. Barnens stötfångare bugande ligor börjar på ca 5 års ålder och kan gå upp till cirka 16 års ålder. De används för att undervisa bowling och uppmuntra självkänsla medan spelaren lär sig. Vuxna med särskilda behov har också ligor stötfångare bowling, så bör du kontrollera med din bowlinghall för mer information.

Stötfångare bowling är inte tillåtet i OS eller Special Olympics. Om ditt barn eller en vuxen behöver ytterligare hjälp kasta bollen bowling ramp kan användas. Ramp bowling används vanligen för avancerade spelare som fortfarande behöver hjälp.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.