Vad är Birthday Klubbar?

Birthday klubbar är bildade för att spåra och schemaläggning födelsedagsfirande. Det finns faktiskt tre inkarnationer av födelsedag klubb som finns i olika miljöer. Det vanligaste exemplet på födelsedagen klubbar är program som sponsras av detaljhandeln försäljare och erbjöd sig att deras kundkrets. Men det finns också privata födelsedag bildade mellan utvald grupp människor och arbetsplatser klubbar födelsedag att se till varje anställd födelsedag redovisas utan misslyckas. Här är exempel på hur var och en av dessa typer av födelsedag klubbar funktion.

Inom detaljhandeln inställning, gå födelsedag klubbar i huvudsak innebär att registrera sig hos ett företag för att få vissa förmåner på en födelsedag. Till exempel att gå ett program födelsedag klubb som drivs av en viss restaurang kanske rätt person att njuta av en gratis eller rabatterade måltid på hans eller hennes födelsedag. Glassbarer får driva ett program födelsedag klubb som tillåter CELEBRANT att njuta av en gratis behandla, till exempel en glasstrut eller en banana split. Föräldrar registrera ibland sina barn i födelsedagspresent klubbar drivs av pizza salonger för att få en rabatt paket för en födelsedagsfest. p

Födelsedag klubbar i samband med detaljhandeln innebär fördelar för både företag och konsumenter. Kunden är säkra på att någon typ av gratis eller rabatterade produkter eller tjänster i utbyte mot medlemskap i klubben. Samtidigt kan verksamheten se fram emot möjligheten att ta in kunder planerar klubben och öka chanserna att UPSELLING kunden och utsträcka diskonterade eller fri objekt. Ett annat exempel på en födelsedag klubb har att göra med arbetslivet. I denna inkarnation, är anställda uppmanas att delta genom att bidra med en liten summa varje månad till en födelsedag klubb fond. I gengäld får varje deltagare erkännande på hans eller hennes födelsedag. Klubben förmåner kan innehålla en kort och kaka eller en gratis lunch. Födelsedag klubbar av denna typ har blivit mer populära eftersom fler och fler människor får jobb långt hemifrån och får därför inte att kunna njuta av en födelsedag med nära och kära. kan Privat födelsedag klubbar upprättas mellan en grupp människor utanför arbetsplatsen, t. ex. ett kvarter eller ett hus för tillbedjan. I tillämpningar av detta slag, det congregant eller granne är erkänd av hans eller hennes kollegor på eller nära födelsedag. Skillnad arbetsrelaterade födelsedag klubbar, privata födelsedag klubbar kräver i regel inte ett ekonomiskt bidrag till en fond. Istället för att andra människor i de resurser klubb poolen kasta ett litet parti eller tillhandahålla en fest som en husmanskost mat efter gudstjänster. Den centrala idén i privat födelsedag klubbar är att påminna folk om de är värdefulla medlemmar i ett visst samhälle och att deras deltagande är uppskattat.

Den exakta organisationen för födelsedag klubbar kan vara mycket formell eller mycket casual. Vanligtvis när det finns ett behov av att samla in medlemsavgifter och hålla reda på hur de används, kommer klubben att utveckla mycket särskilda bestämmelser samt genomföra olika kontrollsystem för att säkerställa att medlen används på rätt sätt. I mer avslappnade situationer kan födelsedag klubb funktion med en kärngrupp av frivilliga som underlättar firandet på en roterande basis. Vissa födelsedag klubbar kan fungera genom att hålla en fest grupp födelsedag för alla medlemmar födda under innevarande månad, medan andra kommer att inriktas på att göra något särskilt för varje CELEBRANT. I alla versioner, som får insatser födelsedag klubbar brukar ta ett leende på människor eller inte kan ha en Födelsedagsfirande annars.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.