Vad är Athleisure skor?

Athleisure skor är skor avsedda att bäras på kontoret, samt för att arbeta ute i gymmet. Faktum athleisure skor, medan inspirerad av atletiska utstrålningen är lämpliga för att bära med kjolar och klänningar våren. Lika lätt kan athleisure skor bäras med denim shorts eller andra fritidskläder. Athleisure skor är inte detsamma som sportskor, såsom de som saluförs som basketskor och godkändes av kända idrottsmän. Snarare athleisure skor ser sportig och modern på samma gång.

Även athleisure skor kan bäras vid ett gym träning, är de inte riktigt avsedda att idrottsprestationer skor. Därför är de inte det bästa alternativet när man kör eller spelar hög uthållighet sport eller en som kräver sportskor. För dag till dag gå omkring och springa ärenden, dock athleisure skor är ett utmärkt val för komfort och stil. Det yttersta syftet med athleisure skor är att titta på modet, men känner sig bekväm på samma gång . Faktum är att många athleisure skor erbjuder dåliga båge stöd och liten dragning, vilket gör dem inget bättre för en kvinnas fot än vissa typer av lägenheter, sandaler och andra skor klänning. Samtidigt, athleisure skor är bättre för fötterna än höga klackar eller plattform kil skor. Eftersom athleisure skor är inte avsedda att förbättra kondition och att de inte ger bra stöd för fötterna, är det viktigt att skilja dessa skor från Sportskor. Dessutom bör de inte köpas för atleter ändamål. Snarare bör mode anses vara det främsta syftet med athleisure skor.

fashion-forward men har länge varit ihopkoppling sneakers med dräkter och andra Dressy outfits, men kvinnor är bara nyligen plocka upp trenden med hjälp av athleisure skor. Dessa skor är snabbt ökar i popularitet i USA, men de är redan en het trend i Europa. I själva verket är det vanligt att kvinnor i Europa att bära byxor, jackor, linnen och skor athleisure. Detta sätt är besläktad med bär ett par jeans med en snygg topp och höga klackar, eftersom den faktiskt blandar klass med avslappnad.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.