I Skidåkning, vad är en Mogul?

Personer som tycker om sporten i skidåkningen ofta möter en mogul längs en sluttning. I huvudsak är det Mogul ett gupp som finns på en sluttning. Den Mogul är naturligt bildas när en skidåkare passerar ned en sluttning och gör vändningar. Som tur exekveras, snön är sparkas upp och vidare bosättning i ett gupp. En Mogul kan också vara avsiktligt skapas som en del av förberedelserna för tävlingen sporten Puckelpist. Här är lite information om Mogul, och hur det används på olika skidorter och tävlingar. Dessa intressanta små skidor gupp, ofta resultatet av svängar och pivots av personer som åtnjuter en dag av skidåkning, hjälp att tjänstgöra i en rad olika sätt. En värdefull tjänst Mogul är som en milstolpe. Personer som är ute skidåkning och vill följa längs stigar som reste med andra skidåkare kan använda förekomsten av Moguls att hitta de bästa sätten att få ner olika backar. De kan göra detta bygger på det faktum att högar av snö är närvarande som skapades uppenbarligen av andra människor.

Förutom att vara utmärkta landmärken för att hjälpa skidåkarna hitta intressanta vägar, kan Mogul också tjäna som ett sätt att spåra skidåkning verksamhet. Detta är särskilt viktigt om någon blir förlorade och måste spåra steg, eller besättningar räddning kallas in för att söka efter en försvunnen skidåkare. Eftersom Mogul är skapad av varv och lutar tagna under skidåkning, kan en expert läsa bildandet av Mogul och bestämma i vilken riktning åkaren gick, även om mer snö har börjat täcka över skidan bladet spår.

Tillsammans med dessa praktiska tillämpningar, är Mogul också medel för att inrätta en kurs för att testa kunskapsnivån för skidåkarna. Mogul skidåkare förväntas förväg genom en kurs på en negativ lutning som är full av förekomsten av olika storlekar på Mogul kullar och gropar. Målet är att klara kursen utan att köra över någon av Mogul formationer som har satts upp längs banan. En bra Mogul skidåkare kan ta sig igenom kursen utan att skada ens ett Mogul, och att göra det inom en kort tidsperiod.

Vare skapats som en naturlig följd av skidåkning verksamhet eller avsiktligt bildats som en del av layout för en skidtävling är Mogul ett enkelt och roligt enhet som tillägger roligare på en sport som redan har gott om spänning och motion.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.