I Baseball, Vad är OPS?

På basen procent plus slugging procent (OPS) är en relativt ny mätning med en torped prestationer i baseball. Den mäter i huvudsak på spelarens förmåga att träffa bollen, och även att få ett säkert sätt att grunda. Därigenom har många ser till OPS som ett värdefullt verktyg för att bedöma offensiv skicklighet en spelare. Det är på basen många procent mätt som summan av träffar (H), promenader (även kallade baser på bollar eller BB ), och antalet träffar med en pitch (HBP) dividerat med summan av tider vid bat (AB), flugor (BB), offer (SF), och HBP. Formeln ser ut så här: (H + BB + HBP) /(AB + BB + SF + HBP) Den andra delen av OPS är slugging procentsats, som mäter antalet typer av hits som singlar, dubblar och tripplar, dividerat med gånger på bat. TB står för total baser och det totala formel för att beräkna OPS är följande: AB (H + BB + HBP) + TB (AB + BB + SF + HBP) /AB (AB + BB + SF + HBP) OPS= är i allmänhet OPS en bra spelare som anses vara omkring ,900 till ,950. En OPS på 1. 000 är i allmänhet hög standard för en exceptionell spelare. OPS av 1,000 eller högre görs av baseball greats. Till exempel har Babe Ruth den högsta karriär OPS på 1,1636. Han följs av Ted Williams och Lou Gehrig.

Barry Bonds står fjärde i rankingen för karriärutveckling OPS med 1,0533 mätning. Dock kan Obligationer överträffa Williams, Gehrig, och Ruth när han slutar sin karriär, eftersom hans OPS är ganska hög säsong. Han har två topprankade säsonger för OPS. En del kritiker menar att OPS inte är en bra metod för att mäta resultat. De anser att på grund procent är närmast märket än kombinationen av på grund procent och slugging procent.

Kritiken härrör från det faktum att slugging procent och på basen procent har haft samma status i OPS. Men på basen andel tenderar mer exakt visar sannolikheten för att en spelare verkligen kommer att göra det till hem plattan och värdering en körning. I själva verket på grund andel tenderar att vara ungefär en 10-25% lägre än OPS.

var OPS fastställdes först på 1980-talet, så det är ett nytt sätt att utvärdering offensiv skicklighet. Det är ett populärt mått för baseball fans. Det kan dock inte ges så mycket tilltro som tränare att bedöma värdet av en enskild spelare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.