Hur kan jag kasta ett lod?

baseball, är lodet en effektiv delning för att inducera mark bollar av smeten. Eftersom lodet liknar en Fastball men med en droppe i sista sekunden, hamrar tenderar att svänga över planen och därmed få bollen i kontakt med marken omedelbart utanför bat. Det är inte svårt att kasta ett lod, men kom ihåg att detta tonhöjd kan orsaka stress på vissa armmuskler och rekommenderas inte för yngre krukorna. Att kasta ett lod, hålla bollen på ett liknande sätt som en Fastball, med pek-och långfingret parallellt med sömmarna. Din uppföljning igenom när du slänger ett lod ska vara för handen och som liknar en Fastball motion, men många krukor kommer att sätta extra press på sitt långfinger, som håller din hand i kontakt med bollen bara lite längre. Detta kommer att orsaka extra snurra som gör planen släppa så den passerar plattan. Normalt finns underordnad horisontell rörelse när du slänger ett lod också.

Pitchers kommer också att sända sina handleden nedåt när de kastar ett lod för att orsaka en skarpare sjunkande rörelse. Medan effektiv, släppa handleden nedåt ökar också risken för att vilda platser. Dessutom kan detta förslag orsaka onödig påfrestning på handleden, vilket ökar risken för skador. En annan nackdel med krukorna som kastar ett lod uppstår när planen är inte kastas korrekt och därför blir en Fastball. De flesta stadsområden kommer att reagera på sådan höjd, och om möjlighet att få en bra del av BAT på bollen, kan köra på planen i utmark eller utanför.

Eftersom krukan rörelse liknar en Fastball, hamrar ofta luras av planen. Pitchers som kastar ett lod behöver inte ändra tonhöjd hastigheten så mycket som andra krukorna eftersom lodet är så effektiv. Andra krukorna kan använda off-hastighet platser som en brytande boll eller byta upp för att lura stadsområden, men krukorna som kastar ett lod väl kan lita på planen kraftigt och ofta inducera ofarlig mark bollar.

1891812063.pdf 1891812080.pdf


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.