Vilka fördelar finns scouterna Offer?

scouterna är en organisation av unga män som strävar efter att ge sina medlemmar kunskaper, färdigheter och lärdomar liv att hjälpa dem att mogna och lyckas när de blir vuxna. Boy Scouts erbjuder pojkar en rad fördelar, till exempel vänskap, lärande, ledarskap möjligheter och möjlighet att växa och frodas i en hälsosam, givande miljö. Boy Scouts utvecklats i USA i början av 1900, när män som Robert Baden-Powell och Ernest Thompson Seton började organisera grupper av pojkar och lär dem utomhus färdigheter, miljörörelsen och samhällsansvar. Sedan dess har scouterna vuxit till över en miljon scouter, ledare och frivilliga vuxna i Amerika ensam. Boy Scouting är populärt över hela världen, men oavsett vilket land en scout lever i, de grundläggande principerna är desamma. En pojke som deltar i scouterna kan räkna med att ha mycket roligt, arbete hårt, lära sig mycket, och växa både fysiskt och mentalt. Boy Scouts betonar både ledarskap och samarbete. Varje grupp av Boy Scouts, vanligen kallad scout trupp , är ytterligare indelad i patruller . Medan hela pojkscouttrupp samarbetar, arbetar varje patrull som ett team, ibland konkurrerar mot andra patruller och ibland tillsammans med dem. Dessa grundläggande ledarskap och lärdomar samarbete vara till nytta senare i livet och översätta direkt till att arbeta med grannar och arbetar med affärsbekanta.

scouterna understryker också bra boende och en positiv attityd. Scouten Lagar uppger att "En scout är pålitlig, lojal, hjälpsam, vänlig, artig, snäll, lydig, glad, sparsamma, modig, ren och vördnadsfullt. "The Scout slogan är" Gör en bra sväng varje dag. " är dessa moraliska värden läras ut till scouterna och praktiseras i projekt samhällstjänst. Scouterna deltar ofta i kyrkor och olika lokala organisationer i arbetet med att hjälpa de hemlösa, rensa upp i parker och offentliga platser, besöka shut-ins, uppmuntra offentlig säkerhet, och steg i fall det är nödvändigt att gynna samhället. Varje scout är skyldig att utföra ett projekt samhällstjänst som ett led i hans ansträngningar för att uppnå den rang av Eagle Scout.

scouterna erbjuder också sina medlemmar en mängd användbara kunskaper och färdigheter. Alltifrån färdigheter vildmark överlevnad, camping, fiske och Gun säkerhet till fotografi, grafik, och kärn-, scouterna får möjlighet att lära sig fascinerande och användbar information och bygga upp kompetens och det förtroende som går med dem som kommer att ha nytta av under liv.

Tid spenderas i scouterna förmåner en pojke på många sätt. De vänner han gör, det arbete etik och moral han utvecklar den samhällstjänst han praxis och de kunskaper och färdigheter han vinner kommer att hjälpa honom under hela hans liv. Även långt efter dagarna i scouterna är över, minns man fortfarande att han skulle vara artig och snäll och göra ett bra sväng dagligen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.