Vilka är Monsters of halvtid?

Titeln Monsters of halvtid fick sin början som smeknamn i Chicago college fotboll. The "" Midway var placerad vid University of Chicago campus. Andra lag som kom och gick använt namnet men så småningom antog Chicago Bears och behöll titeln. Bears inte bara övertog namnet hade de också en talang för att ta över, eller överväldigande, fältet. Ser i ögonen på den onda försvarslinjen på 1940-talet, och igen 1963, gjorde nybörjare och även ett fåtal aktörer veteran rysning.

Monsters of halvtid vunnit sina namn, trots att sådant språk dött ut under de år då laget var inte erbjuda fans så mycket att skryta med. Det var inte förrän 1984, då de tog sig till mästerskapet, att det återupplivades igen. 1985, genom huvudtränare Mike Ditka vinnande kombination av hård träning och bestämd spelare, ringde Monsters av Midway monikern återigen sant. Colorful quarterback Jim McMahon och rekordmånga offensiv stjärna Walter Payton spelat stor roll för att föra laget till seger, men försvaret var något spelare, fans och tränare såväl tittade också på med vördnad. I 85 säsong innehöll monster från Midway en defensiv linje som består av Richard Dent, Dan Hampton, och William "kylskåpet" Perry, tillsammans med linebackers Wilber Marshall, Mike Singletary, och Otis Wilson, plus safeties Dave Duerson och Gary Fencik. De var hårda, och beskrev sig själva som "betyder. " Mike Singletary uppgav att han inte gillar att använda ordet "betyder, men efter att titta på film av spel, kunde han inte argumentera med termen. Dessutom med ett namn som Monsters of halvtid , menar förväntas. från 1985 Bears vägrade låta motståndarna komplett passerar, rusa, eller mest av allt, poäng, vilket gör Monsters av Midway en passande titel. De gned in genom att dra bort två back-to-back Shutouts i mästerskapen, en bedrift som inte hade skett sedan 1940-talet. De besegrade sund New York Giants, 21-0, vände sig om och lämnade Rams stående i snön på Soldier Field, lyssna till Chicago-publiken hejar på 24-0 seger.

 

Få trodde att något lag kan besegra monster från Midway, än mindre New England Patriots som skulle möta dem i New Orleans. Spelet var ett av de tio mest sedda tv-händelserna i USA: s historia, och Monsters av Midway gjorde ingen besviken. De stryk the Patriots, 46-10, där ännu ett rekord. Teamet ställa in och slog många poster det året, och de 85 björnarna anses av många vara den bästa försvaret i NFL-historien, om inte att de största laget.

 

1221807170.pdf 1221807184.pdf


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.