Varför lämnar så många besökare som golf?

Om det verkar som fler människor som golf idag än någonsin tidigare, kan det komma som en överraskning att se tillbaka på sin historia. Golf sitt ursprung i Skottland, där kung James II tillfälligt förbjöds 1457 eftersom hans armé saknade militär utbildning, besatt av spelet. Vid den tiden golf spelades med käppar och stenar över naturlandskapet. i det 16th århundradet, lämnade spelet golf skotska kusten för andra länder. Kung Charles I av England och Mary Queen of Scots krediteras med att sprida golf till England och Frankrike, respectively. Mary Queen of Scots hade franska militära kadetter närvara henne i spelet, kallad "caddies. " Termen höll sig till nutid, och de som gillar golf vet att en caddie som inte bara bryr sig om golfklubbar, men är en rådgivare som hjälper en golfare välja rätt klubba och upp strategier tekniska skott. Medan golf var ett spel för kungligheter i sin tidiga historia, med den industriella revolutionen, golfklubbor och bollar blev massproducerades och billiga nog för massorna. I mitten av 1800-talet nationella och internationella Golf Championships bildades i länder från England till Indien och USA, och år 1900 golf blev en olympisk sport. Dagens golfentusiaster som golf av många skäl. Böljande gröna kurser är anlagda inte bara för teknisk utmaning, men för skönhet. Träd och sjöar ger estetisk njutning och en naturlig miljö för djur, inklusive fåglar, ekorrar, fisk, och i vissa stater som Florida, även alligatorer. I en tid av trånga städer och förorter, utomhus, breezy golfbana är en tonic. Förutom den tilltalande lugnet av en golfbana, folk också gärna golf på grund av motion. Kurserna är 18 hål, och kan vara lång eller kort som passar olika kunskapsnivåer. Korta kurser kan lätt gick, medan många väljer en elektrisk golfbil på långa kurser. Ändå måste en golfare promenad från vagn till boll för varje skott, vilket innebär en hel del motion. Gungan arbetar också flera överkroppen muskler.

People också gillar golf på grund av utmaningen. Även om det kan verka som en enkel match, är det mycket tekniskt. Getting the swing lagom gör hela skillnaden med att skicka bollen seglade från tee. Ta på den gröna kräver en motsatt färdigheter som innehåller en skarp blick, att välja rätt linje, och tillämpa precis rätt mängd styrka.

Slutligen, många gillar golf, eftersom det är ett socialt spel. Ofta kallad "gentlemen's sport" kvinnor gillar golf också, eftersom det är en icke-kontakt sport som nästan vem som helst kan njuta av med lite övning. Om konkurrerande för rubriker i lokala eller internationella turneringar, eller spelar för nöjes skull på en lat eftermiddag, är golf en sport med mycket att erbjuda alla åldrar och båda könen. Prova det och du kanske upptäcker att du gillar golf också.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.