Vad ska jag leta efter i en golfbag?

Välja rätt golfbag är unikt för varje person, beroende på din spelstil och hur du närmar dig kursen. Med ett brett utbud av golfbagar att välja mellan, måste du ställa några ärliga frågor om ditt spel för att hitta den perfekta väskan för dig. Den mest grundläggande fråga att överväga är om du brukar att gå kursen eller använda en vagn. Bära säckar och påsar som är avsedda för en monter, kommer att bli lättare och mindre betungande, men också tenderar att ha färre "Extras". En golfbag utformats för att åka i en vagn kommer att bli tyngre och har färre bära band, men oftast har fler funktioner samlade. Om du spelar golf ofta, behöver du en tuffare golfbag görs med tjock, hållbara material att stå upp till flitig användning. Dessa påsar tenderar att komma till ett högre pris. Du kan troligen komma undan med en billigare golfbag om du bara får ut några gånger per år. En annan sak att tänka på är vilken typ av klubb lagringsutrymme du behöver. Fundera på hur många klubbar du har och vad du normalt vill bära med dig. Överväga vilka klubbar du kan lägga i en nära framtid, och köpa en påse som ger stort utrymme för denna expansion. Se till att din golfbag inrymmer unika specifikationerna för din golfklubbor. Påsen ska vara rätt höjd för att täcka alla dina klubbar säkert, utan chans att de kan glida ut eller skadas. Bredden på toppen av påsen bör ge tillräckligt utrymme för att passa överdimensionerade klubb huvuden eller handtag. Om du har en dyr uppsättning golfklubbor, anse raklång fickor klubb avdelare i väskan. Dessa enskilda avdelare organisera och skydda klubbar, men kan avsevärt öka vikten och priset för golfbag.

Tänk bortom dina klubbor och överväga andra objekt som du brukar ha i din golfbag. Många väskor har extra fickor för tillbehör, inklusive särskilda paraply slidor, vatten innehavare flaska, handduk krokar och klipp scorecard. Vissa påsar ens särskilda förvaringsutrymmen för golf skor när de inte används.

Oavsett hur ofta du spelar, men du vill söka efter en design som känns bekväm dig. Nästan alla Golfbagar är designade med ergonomi i åtanke, så det finns många bra val vid olika pris punkter. Oavsett om du bär påsen eller inte, se till att de band och handtagen är starka nog för den mängd klubbar och extra växel att du tar med. Prova att söka efter en golfbag med en garanti mot defekta utförande för att skydda din investering.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.