Vad är några Affordable Sport?

Walking måste vara den mest prisvärda sport, men jogging, basket, skridskoåkning, volleyboll och simning är också relativt billiga. Naturligtvis måste du överväga att avgifter i samband med idrott varierar beroende på region. Plus, hyra eller köpa utrustning andra hand kan göra stor skillnad i kostnaderna för en sport. Men, prisvärda sport tillgängliga så att människor i nästan alla inkomstnivåer kan delta i minst en eller två.

Walking regelbundet kan medföra stora hälsovinster och bidra till viktminskning. Allt som krävs är ett par bekväma skor och en säker gångvägen. Att gå är den mest prisvärda utomhus motion, men det kan vara svårt i områden med svåra väderförhållanden. Jogging är också en av de mest prisvärda sport där bara ett par skor Det krävs dock att skorna bör göras för jogging och ha god kvalitet. Secondhand jogging skor kan vara alltför nedslitet och jogging skor ska vara stoppad tillräckligt för att absorbera effekten på fötterna.

Basket kräver också skor som bäraren ska kunna köra korta sträckor och fatta snabba vändningar och stopp. Basket är fortfarande en av de mest prisvärda samt mångsidig sport som kan spelas på fri utomhusbanor och i Community Center eller gym skolan. Skillnad promenera eller jogga, men det är en lagsport som kräver uniform samt en boll. Still, andra lagidrotter som hockey och baseball kräver mycket mer utrustning.

Volleyboll liknar basket i sin betalningsförmåga och mångsidighet även ett volleybollnät behövs. Beachvolley är populär i varmare klimat, medan andra områden har inomhus alternativ för spelet. Såvitt skor beträffar är oftast bara skor som är lämpliga för gym golv behövs för volleyboll.

Simning är en annan av de mest prisvärda idrott Community Center pooler är tänkt att vara prissatta för överkomliga priser. Plus, är bara en baddräkt som behövs när det gäller utrustning går. Skating kan också betraktas som en av de mest prisvärda sport om skridskor kan hyras eller köpas begagnade. Community centers ofta överkomliga skating lektioner och skridskoåkning sessioner.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.