Vad är lugnt vatten Kajakpaddling?

lugnt vatten kajakpaddling innebär resor i vatten som inte har forsar eller vågor. Kajaker liknar kanoter i form, med smala spetsiga ändar och större mitten områden där passagerarna sitter. Vissa kajaker är konstruerade så att de paddlare kan sitta på toppen av kajak att paddla farkosten. Andra kajaker är cockpit stil, där paddlare sitter inne på en plats på botten av kajaken. Dessutom, i stil med kajak är paddlare omgiven av en spray kjol som ger en tätning mellan paddlare torso och kajaken själv. Även i allmänhet mindre än kanoter, kajaker finns i olika storlekar med plats för en eller flera passagerare. Kajakpaddlare använder också paddlar för att driva dem genom vattnet, men till skillnad från kanot paddlar, paddlar kajak i allmänhet har blad i båda ändarna av staven. är Kajaker används i sjöar, floder och det öppna havet. Whitewater kayaking innebär navigerar genom snabb vatten, stenar och andra hinder. Lugnt vatten kajakpaddling, är dock i allmänhet en mer avkopplande strävan. Det kan ske i havet, beroende på väderförhållandena och hur nära du kvar till stranden. Lugnt vatten kajakpaddling på sjöar eller stora dammar är där börjar kajakpaddlare brukar lära sig de olika paddlingen rapp att bli kunnig inom manövrerande sina kajaker.

Lugna vatten Kajakpaddling är ett utmärkt sätt att njuta av vackra landskap och observera djurliv ett område. Du kan ta camping-Kajaktur ensam, med din familj eller i guidad tur grupper. Mycket små barn kan njuta av lugnt vatten kajakpaddling med sina föräldrar om föräldrarna fått adekvat utbildning och har fått tillräcklig erfarenhet av kajakpaddling. Även när lugnt vatten kajakpaddling, bör man vara säker på att barnen bär, väl avpassade och riktigt fäste lifevests eller personliga flytredskap. Av säkerhetsskäl bör alla ombord en sådan Vattenskoter alltid klädd lifevests.

Även paddla kajak ser enkel, är det bäst att ta lektioner om du är en nybörjare. Den vanligaste skadan för kajakpaddlare är ett vrickat skuldra till följd av olämplig placering av vapen när paddling. Det är bättre att lära sig korrekt paddlingen tekniker än att skada dig själv och måste "unlearn" fel sätt paddling. Kajakpaddling kan vara en rolig och avkopplande sätt att bygga överkroppen styrka som den korrekta framåt stroke kan vara smärtor i ryggen, buken och armarna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.