Vad är lite snö verksamhet?

Oavsett deltar i snö sport eller bara leka i snön, kan snö aktiviteter vara roligt och energigivande. Människor i alla åldrar kan njuta av snön verksamhet i den friska utomhus skönheten i en skarp, vit vinterdag. Några populära snö verksamhet omfattar utförsåkning, snöskor, längdskidåkning, sledding och snöboll striderna.

Snowball striderna kan vara en av de mest roliga aktiviteter snö. Familjemedlemmar och vänner kan dela in i två lag och varje bygga en snöboll fort, eller vägg av snö, då varje lag använder deras fort för att avleda snöbollar från det andra laget. Det visar sig vara kul när snöbollar finna sin väg runt Forts. Värmer upp med varm choklad är ett bra sätt att avsluta "slåss. "

Sledding ner snöiga backar är ett av de mest populära snö aktiviteter. En släde med styrningen är vanligtvis vara säkrare än en kälke. För säkerhets skull bör sledders sitta på en kälke och inte på magen i huvudet första position.

Längdskidåkning är en av de bästa snön verksamhet för aerob fitness både armar och ben får en samtidig träning. Det är skonsamt nog för många åldrar och nivåer fitness om det görs lättare terräng. Även barn kan oftast börja längdskidor som liten knatte. Special sitta och åka skidor pulkor kan inkludera funktionshindrade skidåkare i gränsöverskridande verksamhet land snö också.

Snowshoe parker har oftast både nybörjare och mellanliggande spår med snöskor finns att hyra. Nybörjare och barn kan vanligtvis hitta maklig snöskor turer för stor familjeaktiviteter snö. Mellanliggande Snowshoe turer är perfekt snö aktiviteter för dem som är vältränad eftersom terrängen ofta inkluderar bergstoppar.

Utförsåkning är en av de svåraste och mest utmanande snö aktiviteter. G som bildades vid skidåkning neråt kan orsaka en person att känna sig som om han eller hon väger tre och en halv gånger mer än hans eller hennes verkliga vikt. Starka ben behövs i utförsåkning och förhandla vänder tar både psykisk och fysisk skicklighet. Många downhill Experterna påpekar att kontrollen av skidor, stavar och annan utrustning för skidåkning medan skidåkning neråt är svårt och kräver övning för att vänja sig. Utförsåkning kallas också alpin skidåkning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.