Vad är femte hjul Campers?

En av de bästa sätten att se vackra sevärdheter utan att spendera tusentals kronor på hotellrum är genom att köpa eller hyra en husbil. Vändskiva campare är det perfekta valet för familjer eller för människor som föredrar gott om utrymme och moderna bekvämligheter. Det finns ett märke och en modell som kan passa allas uppfattning om kul.

Vändskiva campare är i grunden släpvagnar som dras av pickup bilar. Ett unikt hitch skall monteras på flaket. Sedan är det husbil monterad över bakaxeln i lastbilen. På så sätt stöder lastbil en stor del av vikten på husbil.

 

Vändskiva campare kan vara ganska enkla-ett perfekt alternativ för dem som bara läger några gånger per år eller för dem som använder den för dagverksamhet, såsom tailgating vid fotbollsmatcher. För dem som lägret oftare eller njuta av en mer lyxig camping erfarenhet, det finns många "fullmatad" modeller. Vanligtvis en femte hjul husbilar varierar i storlek från 19 fot (5,79 meter) till över 40 fot (12,19 meter) lång.

 

Även om många vändskiva campare kräver ett stort eller tunga pickup, en lätta pickup kan dra flera modeller. Tittar på lastbilens bogsera rating kommer att avslöja om en lastbil kan dra en viss modell av husbil. För att se till trucken har gott om makt, är det ofta rekommenderas att lastbilen ska kunna dra 15% mer vikt än vikten av husbil. Som nämnts, kan femte hjul campare vara otroligt påkostad. Valmöjligheterna inkluderar luftkonditionering, värme, nöjescentrum med surroundljud, centraldammsugare, LCD storbilds-TV, tvättmaskin /torktumlare, spis, dusch, toalett, kylskåp, king size säng, och ljus himmel. Mikrovågsugn, ugn, sortiment, vatten-reningsverket och takfläktar är vanliga alternativ, liksom. Det finns flera åtgärder som måste vidtas för att upprätthålla en vändskiva husbil. Först vattentanken måste fyllas med rent, drickbart vatten. Vattnet i tanken används till dricksvatten, matlagning och dusch. Om vattnet är inte drickbart, kan tabletterna och purifiers köpas för att göra den klar att använda. Andra plats, efter toalett har använts under några dagar, bör tanken lagring av toalettavfall dumpas i en riktig dumpning sanitet station. Tanken håller avfallet bör innehålla särskilda kemikalier. De kemikalier som bryter ner avfall och hjälpa SNYGGA tanken. Tanken hålla smutsiga skålen och dusch vatten bör dumpas på lämpligt sätt, liksom.

 

Dessutom generatorn och batterier som makt vändskiva campare bör vara fulladdad och klar att gå. Det är viktigt att notera hur länge generatorn kommer att köras-Det skulle vara hemskt att förlora makten halvvägs genom en campingtur. Många privatägda campingplatser har elektriska krok ups, så är el aldrig ett problem.

 

1451808419.pdf 1451808481.pdf


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.