Vad är ett perfekt spel i baseball?

baseball, är ett perfekt spel en av de mest sällsynta Fötter som kan uppnås. Hela historien om Major League Baseball, bara sjutton (17) krukorna kastat perfekt spel. Att slå ett perfekt spel, krukan inte bara måste slänga en no-hitter, men han kan inte gå eller slå en smet, och ingen stadsområden kan nå bottnen på ett fel. Kort sagt, kastar en kruka ett perfekt spel när han står inför och få ut alla 27 hamrar han ställs inför. Att kasta ett perfekt spel, måste krukan ha kontroll över sina platser. Baseball historia visar att de flesta perfekta spelet krukorna genomsnitt cirka 100 platser, eller 3,7 platser per smet. Dessa siffror visar att inte perfekt spel krukorna nödvändigtvis stryka många hamrar. Snarare är de upptäcka bollen där de vill ha det, och gör smeten svänga på vad som kan kallas "krukan tonhöjd. " Genom att kasta strejker kan smeten bli tvungen att svänga på en plats som han inte nödvändigtvis gillar, och som ett resultat han får träffa en svag GROUNDER eller en enkel pop flyga.

1n Game 5 av 1956 års World Series mellan Brooklyn Dodgers och New York Yankees, Yankees pitcher Don Larsen kastade ett perfekt spel. Detta var enda gången i World Series historia som ett perfekt spel eller inget-torped har kastats. När spelet, Larsen, som hade slagit dåligt tidigare i serien berättade en reporter, "När det var över, jag var så lycklig, jag kände att gråta. Jag ville vinna här för Casey (Yankees manager Casey Stengel). Efter vad jag gjorde i Brooklyn, kunde han ha glömt bort mig och vem skulle klandra honom. Men han gav mig en chans och jag är tacksam. "Larsen hade sju strikeouts det spelet och Yankees fortsatte att vinna World Series i sju matcher.

 

Vissa kanske säger att en pefect spel pitcher inte bara vara på sitt bästa, men han kanske bara ha lite tur på sin sida, liksom. I de flesta perfekt spel, en spelare på planen generellt gör ett enastående spel eller två för att spara det perfekta spelet för krukan. Vissa skulle kalla det, "lycka". Till exempel i Don Larsen är perfekt spel i World Series, Yankee centerfielder Mickey Mantle gjort en spektakulär över axeln hugg att vissa baseball historiker har döpt till " fångsten. 1990-talet var decenniet med mest perfekta spel: 4. New York Yankees kastade den mest perfekta spelen genom historien: 3. Minnesota Twins och Dodgers (en gång i Brooklyn och en gång i Los Angeles) är de enda lag som har varit det olyckliga slutet av mer än ett perfekt spel: de båda var förlorarna i två perfekt spel.

 

12221820292.pdf 12221820443.pdf


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.