Vad är en två-punkt Conversion?

En två-punkt omvandling är en taktik som används i amerikanska och kanadensiska fotboll att göra mål inte en utan två poäng efter en touchdown har rankats. Istället för att sparka bollen genom målstolparna till en poäng, två punkter konvertering innebär att kasta bollen till en offensiv spelare i målzonen. Detta resulterar i räknandet åtta poäng på de två punkter konvertering och touchdown, i motsats till räknandet sju punkter för sättning och sparka genom målstolparna. De två-punkt konvertering är relativt ny nationell proffsfotbollen i USA. Högskolor har låtit två-punkt omvandling sedan 1950-talet. Däremot ville NFL börjar inte med de två punkter konvertering till 1994. Det är ofta debatt om när du ska använda de två-punkt konvertering, och när du ska låta den vara. En två-punkt omvandling är mycket svårare att uppnå än en en punkt kick. Det är i huvudsak som försöker poäng ett andra touchdown.

Normalt omvandlingen används antingen i de tidiga delarna av spelet, när ett lag försöker att sätta upp så många poäng som möjligt, eller används på slutet av spelet. I slutet av spelet, de två punkter konvertering kan betyda skillnaden mellan att vinna ett spel, eller binda spelet och gå in på övertid. Till exempel en minut kvar på bordet och brottet har just vunnit en touchdown. Spelet är nu knuten till 14-13. De två-punkt konvertering kan vinna spelet, men en enda punkt kommer att knyta spelet. Vissa grupper vill inte risken, eftersom de kommer att ha ytterligare 15 minuter om spelet är uppbunden. Å andra sidan kan ett lag ta risken, och en framgångsrik två-punkt konvertering slutar spelet med poängen 14-15. Ibland när ett lag har en stor ledning, kommer de att köra två-punkt konvertering spelar för ytterligare praxis. Om laget inte behöver verkligen den extra punkt, kan detta vara ett bra tillfälle för en extra offensiv spela, vilket ytterligare kommer att få ett försprång. Allmänt som en ledande krymper spelare tenderar att undvika de två punkter omvandling som alltför riskfyllt.

Om det defensiva laget stoppar två punkter konvertering, och Interceptor kan köras bollen tillbaka till sitt eget slut zon, då det defensiva laget betyg två punkter, inte en touchdown. Detta är en riktig utmaning, att få 100 meter upp på området. Men inte bara spelaren poäng två punkter, men även den bollen tog sedan över till målgörare team i en vanlig kick off. Så en två-punkt omvandling som går väldigt fel i slutändan kan hamna går mycket bra för avlyssning laget.

1441808392.pdf 1451808393.pdf


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.