Vad är en fisketävling?

En fisketävling är en händelse som hålls vanligtvis en gång om året, till konkurrenskraftiga fiskare visa upp sina färdigheter. Populära fiske tävlingar kan nämnas Grafham Vatten, John Watts och Groote Eyelandy. Fiske tävlingar kan nämnas tre populära kategorier, flugfiske, djuphavsfiske och Bass Fishing. Det finns flera andra mindre grupper, för att rymma alla typer av fiskare. Den flugfiske konkurrens är en av de mest utmanande. Avid flugfiskare flockas till dessa tävlingar varje år för att visa sin gjutning förmågor. Lokala flugfiske tävlingar brukar postas i butikerna samhället flyga. Den största flugfiske konkurrens är National Fly Fishing Championship. Detta flugfiske konkurrens är ett tre dagar långt evenemang som hålls på en annan plats varje år. Tävlingen hålls vid två sjöar och tre vattendrag, med de tävlande konkurrerar för att fånga öring. Den djuphavsfiske konkurrensen är bland annat färsk och turneringar saltvatten. Fiskare konkurrerar om att fånga tonfisk, lax, marlin, hajar och andra stora ädelfisk. Fiskare fastnar på den kamp som den stora fisk som under försöket att rulla dem i. Små havs fiske tävlingar hålls året om i alla länder. Information om dessa kan fås från lokala företag charterbåt. skulle den allvarliga djupa havet fiskare sannolikt vara intresserade av fiske i International Game Fish Tournament. Denna turnering är ett årligt evenemang som hålls i Cabo San Lucas, Mexiko. Registrering, prissättning och evenemang datum finns på turneringens hemsida.

Avid marlin fiskare skulle förmodligen ha VM Blue Marlin Championship. Detta fiske konkurrens är ett årligt evenemang som hålls på en annan plats varje år. Event information, inklusive kostnad, plats och datum kan hittas på VM Blue Marlin Championship hemsida.

Bass Fishing tävlingar är mest populära bland sötvatten bete fiskare. Den stora mouthed fisk är en fighter, vilket gör den till en av de mest populära fisket turneringar runt. Det finns lokala och nationella fiske turneringar. För lokala evenemang, kolla med din bete butik eller logga in på BassDozer webbplats.

Bas fiskare med stor kompetens kan vara intresserade av det nationella Bass West All Star-serien. Denna serie är värd i Kalifornien och Arizona, med den faktiska platsen varierar varje år. Den här tävlingen är en tvådagars händelse som är värd för lag, där varje fiskare tävlar om att vara Angler of the Year. Regler och registrering finns på National Bass väst webbplats.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.