Vad är en Rock Klättervägg?

Istället för igångsättande hängande från tusen fot hög klippa, många nybörjare rock klättrare påbörja sin utbildning på en klippa klättervägg. Dessa väggar är speciellt tillverkade och kan hittas på bergsklättring gym och till och med vissa rida och nöjesparker. Oavsett om du använder en sten klättervägg för utbildning eller bara på skoj, finns det några saker du bör veta. är Rock klätterväggar är konstruerat för att ge adekvat hand och fot håller. Utan stenar och skrevor att greppa och hålla på, skulle en sten klättrare har ingen möjlighet att föra upp på berget.

Bergsklättring är en full body workout. Inte bara är idrott roligt, men den kommer att få dig i fin form. Dock får idrotten visa sig vara på den dyra sidan. Flesta bergsklättring gym avgift per timme att använda sin klättring vägg, och du måste hyra den utrustning som behövs. Om du väljer att köpa din egen utrustning du kan spara på lång sikt men växeln är inte billigt. Om du just har börjat, prova att gå på bergsklättring gym för att lära sig grunderna.

 

De flesta av inlärningskurvan för att ett berg klätterväggi erfarenhet. Naturligtvis kommer du behöver någon som ser dig på alla dina klättrar för att säkerställa att din säkerhetslina är säker. Efter att ha lärt sig grunderna du kommer utvecklingen att lära sig nya tekniker och stilar i klättring.

 

Tänk på att olika rock klätterväggar varierar i svårigheter. När du går till ett gym erbjuds du ett större antal olika svårigheter, i stället för att gå till en enda liten sten klättervägg på en nöjespark. Detta gör att klättraren att börja enkelt och få kläm på idrotten, utmana sig själv när han går framåt med erfarenhet.

På det hela taget är en klippa klättervägg ett utmärkt sätt att motionera, till en stor sport fördjupa dig i, och kanske bara ett bra sätt att ha roligt på en lördag morgon. Oavsett din nivå av engagemang, ge klättra ett försök och se själv.

1551808500.pdf 1551808538.pdf


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.