Vad är en Pinewood Derby Race?

En Pinewood Derby ras är ett årligt Cub Scouting händelse där pojkar ras handgjorda trä bilar på en speciellt utformad spår. Första Pinewood Derby tävling som hölls 1953, var en skapelse av en Manhattan Beach, Kalifornien pack Cubmaster heter Don Murphy. Ett år senare antogs programmet av National scouting rådet och Pinewood Derby ras fortsätter att vara ett Cub Scout tradition i dag. Varje pojke registrerad som Cub Scout med förpackningen kan delta i en Pinewood Derby lopp.

För att förbereda Pinewood Derby ras, varje scout får en Pinewood Derby kit. Inuti detta kit är ett block av mjukt pinewood, 4 spikar och 4 hjul. Med hjälp av en vuxen, pojkar design och klippa eller skära upp trä i en bil baserad på officiella specifikationerna för längd, bredd och höjd. Bilen kan målas, appliqued och detaljerade och bilagor kan läggas till så länge som den slutliga vikten av bilen inte överstiger fem gram. Innan en tjänsteman Pinewood Derby ras, är bilar kontrolleras och vägs av registrerade ledare att säkerställa kraven är uppfyllda. är The Pinewood Derby loppet körs i värmer och det bästa totala tiden i varje division förklaras som vinnare. Även om utformningen och genomförandet av loppet är enkel, är processen ganska invecklad. De flesta spår har fyra körfält och varje bil kommer att köras i ett annat körfält varje heat. Bilarna är fueled endast av tyngdkraften och tiden från utgåva till mållinjen är elektroniskt mäts. I centrum av varje gränd är en guide remsa som håller bilen i sitt körfält.

Under årens lopp har många Cub Scouts och deras partner föräldern arbetade över hur att bygga den snabbaste bilen för att uppnå seger i Pinewood Derby loppet. Tricks och tips har studerats och testats för att upptäcka vad som fungerar och inte. Vinner eller förlorar, går varje deltagare bort med tillfredsställelsen att ha skapat något alla egna och deltog i en häfdvunna Cub Scouting tradition.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.