Vad är en Lumberjacking konkurrens?

En lumberjacking konkurrens är ett sportevenemang där konkurrenterna visa sina färdigheter i en rad olika händelser som är förknippade med skogsindustrin. Händelser i en lumberjacking konkurrens tenderar att vara mycket olika, men typiskt innefatta arbete med sågar och yxor, samt demonstrationer av färdigheter som medför att flytta råvirke runt tävlingsplatsen och klättring stolpar. Lumberjackers kan vara inblandade i träindustrin på något sätt, eller de kan helt enkelt vara begåvade idrottare som åtnjuter krav lumberjacking tävlingar.

Ursprunget till dessa tävlingar ligger på 1800-talet, när bloggare ofta skulle komma samman för att visa upp sina färdigheter. I slutet av 20th Century, började bloggare sponsring formell lumberjacking evenemang, både för att öka medvetenheten om skogsindustrin och för att fira arvet från avverkning. En lumberjacking Evenemanget omfattar normalt händelser för solo kopplats ihop, och konkurrenter team, och de flesta är öppna för kvinnor också, även om kvinnor i allmänhet konkurrerar i en egen division. P

händelser åt lumberjacking konkurrensen bedöms utifrån av hastigheten. Målet är att få igenom händelsen så snabbt som möjligt utan att drabbas av skador, och att utföra de uppdrag som preciserats. Konkurrenter kan göra saker som chainsawing igenom stockar, med Handsågar att skära i trä, eller styckning och trimning timmer med yxor. I händelser som den enda Buck, en enda logger måste snabbt genomskådade en stock med en BÅGSÅG, medan teamet händelser inkluderar saker precision sågning som en grupp. En lumberjacking händelse även vanligen ingår klättring, visar förmågan att snabbt och säkert klättra ett träd, och människor kan delta i loggen rullande och STÖR kastar evenemang för att visa att de kan röra virke i fältet.

Människor som tävlar i en lumberjacking konkurrensen måste vara exakt, snabb, smidig och mycket skicklig. Många skogsbruk avdelningar skicka studenter att konkurrera på sådana händelser, där de ansikte mot arbetet skogshuggare och skogsbrukare som arbetar med timmer på en daglig basis. En anmärkningsvärd lumberjacking konkurrens, den Stihl Timbersports evenemanget sponsras av en tillverkare av avverkning utrustning, och det lockar elitidrottare på området.

ska gå en lumberjacking konkurrens kan vara mycket intressant, speciellt för människor som är intresserade av historia loggning. Konkurrenterna visa sådan färdighet som har använts i skogsbruket i århundraden, och vissa är ofta villiga att prata med deltagarna om händelserna och de kvalifikationer som krävs.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.