Vad är det Game Called Hot Potato?

het potatis är en barnlek liknande musikaliska stolar, där deltagarna sitter i en cirkel och passerar en potatis eller något annat föremål, runt cirkeln så snabbt som möjligt. Syftet med heta potatis är att inte vara den som håller potatis när musiken stannar. Het potatis är ett populärt spel är underhållande stora barngrupper på fester, i skolan eller andra aktiviteter som innehåller barn.

Även het potatis spelades ursprungligen med en riktig potatis, idag finns det många varianter av het potatis, och ingen enskild version är den rätta vägen att spela. Ordet "het" är den avgörande ordet i en variant som spelare inte vill hålla på sina "potato" längre än vad som är möjligt. Variationer kan skapas för att passa nästan varje tema och varje situation. En omgång het potatis är lätt att spela med stora barngrupper utomhus. Spelare kan även stå upp om utrymmet tillåter. Det är inte ovanligt att gymnastik lärarna att spela het potatis med mindre barn som använder en boll för att hjälpa dem att förbättra sin fångst färdigheter.

het potatis är inte begränsad till utomhus på något sätt. Variationer, även kallad passera potatis eller passera pumpa , är stora idéer skolan part. Du kan enkelt skapa ett tema version av spelet för Halloween. Har barn sitter i en ring och lämna ett barn en liten pumpa. Läraren kan spela Halloween musik, men han eller hon inte titta på kretsen av barnen. När musiken börjar, barnen passera pumpa runt cirkeln i en riktning. När läraren stoppar musiken, den som innehar pumpan är "ute". Han eller hon lämnar cirkeln, och spelet fortsätter tills endast en person är kvar. Du kan skapa liknande versioner till jul, Alla hjärtans dag, Thanksgiving, eller en födelsedagsfest. Het potatis kan anpassas till varje barns parti. Det är mycket föreslås att alla spelare får ett litet pris för att spela, t. ex. en bit godis eller en fasad, och vinnaren kan förses med en något högre pris. Beroende på gruppens storlek, kan du dela upp barnen i två separata cirklar för att spelet går snabbare.

Oavsett vilken variant av heta potatis du spelar, de står upp eller sitter ner, barnen njuta av spänningen och förväntan att inte fångas med "potato". Det är en säker publik-pleaser bland yngre barn.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.