Vad är Strike Zone i baseball?

Strejken zon i baseball är en knepig fråga som strejken zonen ändras varje smet. Därför finns det ingen "automatisk" Strike Zone och mycket av det är en strejk eller inte en strejk är upp till dom INNEMÅLET domaren. Kort sagt, utvidgas strejken zon från smeten knän till bokstäver tvärs över sin uniform. Att kallas en strejk måste pitcher kasta baseball i hemmet plattan, ett område 17 inches bred (0,4318 meter), och mellan knäna och bokstäverna som anges. I professionell baseball, en spelare som står 5 '6 "tall (1,67 meter), till exempel, kommer att ha en mycket mindre strejker zon som kommer en 6" 4 "(1,93 meter) HomeRun torped. Dessutom ligger fokus inte på var bollen är fångad av fångar, utan där kulan när den passerar front INNEMÅLET.

INNEMÅLET domaren står rakt bakom catcher och han är det till stor del att ringa bollar och strejker . Om en kastad boll är utanför strejken zonen, oavsett om den är hög, låg, innanför eller utanför, kommer domaren kallar planen en "boll. "Om planen är i strejk zon kommer domaren kallar det strejk. " När en pitcher kastar tre strejker på samma smet, då smeten kommer att kallas "Out" av domaren. Om pitcher kastar fyra bollar innan den kastas tre strejker eller innan slagmannen träffar bollen i spel, kommer smeten tilldelas första bas. Detta kallas för en promenad. En disciplinerad smet bara svänga på platser som är i strejk zon. Men även de bästa stadsområden i spelet luras av krukorna som kastar platser som ser ut som om de är i strejk zon, bara släppa, dart, eller kurva från området strax innan hem plattan. När smet gungor på sådan höjd, även om det är ur strejken zon är det fortfarande en strejk.

Nolan Ryan, en låga som kastar rätt PERSON som gällt för sådana grupper som Mets, änglar, Astros, och Rangers är karriär ledande strikeouts. Under loppet av hans 27-åriga Major League karriär slog Ryan ut 5. 714 hamrar. Pitchers Steve Carlton, Roger Clemens, Randy Johnson, och Bert Blyleven spetsa till fem överstrykningar krukorna i Major League historia.

Nej två huvuddomare kommer att ha exakt samma Strike Zone. Några huvuddomare tenderar att ha en bredare strejk zon, kräver strejker på platser strax utanför plattan, och några umps har känt att "squeeze" strejken zon, vilket betyder att de inte innebär att många platser i hörnen för strejker. Att skaffa mer enhetlighet bland huvuddomare, Major League Baseball har installerat ett system för spårning av designad av företaget, Questec, som övervakar INNEMÅLET skiljedomstolsordförande samtal under spelets gång. Den Questec spårningsenhet används i 10 Major League ballparks och efter matchen, är en CD-ROM-skiva utarbetats och används för att utvärdera domaren resultat


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.