Vad är Speedo Fastskin?

Speedo ® Fastskin ™ var den ursprungliga Speedo ® baddräkt inspierard huden hajar. Med avancerad teknik, är baddräkter för att minska dra i vattnet och öka hastigheten. Trots att den ursprungliga Fastskin ®-modellen är pensionerad, är de nyare versionerna, FSII ™ och Fastskin ™ LZR Racer ® anses av många experter vara den mest avancerade professionella badbyxor i världen. I juli 2008 har mer än 40 simning register slagits av simmare med Fastskin ™ LZR Racer ™.

År 2000 lanserades den ursprungliga Speedo ® Fastskin ™ modell vid OS i Sydney. Använda sharkskin som en modell, Speedo ® designers hade skapat en bodysuit som barn texturen och effektivitet haj hud. Vid OS samma år, var 83% av simning medaljer av simmare bär kostym. På OS i Aten 2004, en ny Speedo ® Fastskin ™ kostym var visas: FSII ™, en uppgraderad version av originalet. Denna modell featured sömmar som skulle följa riktningen på vattnet, lägre luftmotstånd. The super-tight kostym hade också en mer flexibel tråd än den ursprungliga, som medger större utbud och underlätta rörligheten. Använda en kombination av sharkskin liknande material och annan vävnad kallas flexskin hjälper baddräkt olika delar av kroppen rör sig genom vattnet, som faktiskt tillåter simmare att simma snabbare. I Aten spelen, idrottsmän bär FSII ™ vunnit 47 medaljer. Den senaste versionen av haj dräkt är fantastisk professionella simmare och åskådare lika. Speedo ® hävdar att Fastskin ™ LZR Racer ™ förbättrar prestanda dramatiskt lägre luftmotstånd med 10% under FSII ™ och möjliggöra bättre syre effektivitet och snabbare vänder i vattnet. Dräkten har utvecklats med hjälp av NASA och Australian Institute of Sport och patenterad i Portugal, vilket gör det ett verkligt mångkulturellt nationell utveckling. är inte förvånande, har användningen av avancerade kostymer väckt stora kontroverser i världen av professionella simning. Kritiker talar för att det passar ge några simmare en tung fördel, särskilt över dem som inte enkelt kan köpa dem. Till viss använder tekniken för Speedo ® Fastskin ™ passar liknar dopning eller använda viktade utrustning. Istället för att lita på idrottarnas egen styrka, verkar baddräkt att göra en hel del av arbetet för dem.

Men sport tjänstemän anser att användningen av dräkten är försvarlig med konkurrens. Efter klagomål Internationella simförbundet, FINA eller, fastställt att Speedo ® Fastskin ™ LZR Racer ™ är acceptabla för alla internationella tävlingar. Konkurrerande företag började snabbt vrida ut liknande produkter i tid för OS 2008 i Peking.

Den Speedo ® Fastskin ™ linje har förändrat världen av professionella simning. Genom att eliminera naturliga dra vatten på kroppen, simmare skjuta via elbörsen, uppnå otroligt höga hastigheter och nya världsrekord. Om tekniken fortsätter att förbättras, simtävlingar kan bli mer om förmåga dräkten snarare än simmare. För nu ska du få en glimt av Fastskin ™ LZR Racer ™ vid kommande professionella evenemang, där det är säkert att vara en funktion.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.