Vad är Private Fiske Dammar?

Många människor som gillar fiske söka lokala vattendrag, sjöar eller dammar, men många av de bästa fiskeplatserna antingen ingår i ett utvecklat system park eller off-gränser för fiskare. Andra platser kan vara lämpliga för fiske, men måste delas av båtar och fritidsfiske vattensportentusiaster också. Ett lockande alternativ för blivande fiskare är det privata fiske dammen. är privata fiske dammar allmänhet placerade helt på privatägd mark. Vissa markägare kan ha en liten damm konstrueras i deras landskapsarkitektur planer, eller en naturlig damm kan ha funnits på deras egendom i hundratals år. Oavsett hur det bildades ett privat fiske damm ger fiskarna med avskildhet och rofylld miljö de ofta söker. Privata fiske dammar är så populära att många orter och campingplatser använder dem som reklamartiklar i broschyrer och annonser.

De flesta privata fiske dammar inte som omfattas av federala Wildlife and Game byråer, så ägarna och deras gäster är inte behöver ha fiskekort. Det finns några undantag dock, som kan variera från land till land. Om en privat fiske damm ägaren erhåller en transport av regeringen upp lager fisk, till exempel, kan det lokala djurlivet och Game bemanningsföretag kräver fiskekort för en viss tid efter förlossningen. Dessutom behöver gästerna inte fiskekort för fiske i slutna dammar, men de behöver tillstånd för att fiska i åar eller floder som rinner igenom området.

Ägarna av privata fiske dammar kan antingen lager dem med Baby fisk (sk fingerlings) köpt från en kommersiell fisk kläckeri eller beställas från en stat eller ett federalt kontrollerade kläckeri. Vissa ägare kan också lager deras dammar med levande fångster från andra fiskeområden, men resultaten kan blandas. Vissa fiskarter inte häckar inte bra i okända vatten eller under svåra förhållanden. Det kan ta flera år för fingerlings att nå vuxen storlek, men de kan också dra nytta av en brist på naturliga fiender och ett överflöd av mat. Privata fiske dammägare kan också tillåta användning av små båtar för offshore-fiske.

Det finns också kommersiella fisket dammar som lager populära arter som öring eller havskatt livsmedel. De privatägda dammar är populära bland föräldrar och barn som vill ha en garanterad fångst. Polacker och bete vanligen för en nominell avgift, ingen licens krävs, och den unge fiskaren eller fisherwoman kan ha sin fångst rengjorts och förpackats på plats.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.