Vad är NBA Förslag lotteriet?

National Basketball Association, eller NBA, utkast lotteriet är en metod för att välja nya spelare för lag innan varje ny basket säsong i USA. Systemet är viktat så att lag som har presterat dåligt under föregående år är mer benägna att ha hög utkast plockar och ger dem en bra chans att få en av de bästa nya eller nyligen tillgängliga spelare. Utkastet lotteri var instated först 1985 och har genomgått flera förändringar för att göra det bättre och mer rättvis.

Från början var förslaget en enkel ritning anordnades för första sju plockar i NBA förslaget. De lag som deltar i lotteriet hade de sju sämsta från föregående säsong. Detta ändrades snabbt som skillnaden mellan den sämsta och den 7: e sämst skulle kunna bli betydande, och förslaget började använda ett viktat system som gav botten lag den bästa chansen på en hög förslag till val. År 1992 inledde NBA förslaget lotteri endast välja de tre förslag till val, och återstående väljs i stigande ordning på rapporten. Så sätt skulle gruppen med de lägsta säsong plocka något lägre än fjärde i förslaget. Det finns 14 plocka positioner i NBA förslaget lotteri, en för varje av de 14 lag som inte gjorde playoffs från föregående säsong. Vissa grupper har anklagats för att manipulera sina utkast ställning om det blir uppenbart att de inte kommer att göra playoffs. För att få bättre odds med hög Draft Pick, får team bänk deras bästa spelare och har även anklagats för att ha konspirerat för att förlora matcher. Denna taktik kan stöta bort många fans, som känner sig lurade att deras lag spelar inte försöker hårt med flit. p

Idag, NBA utkast lotteriet hålls i maj varje år under noggrann övervakning. 14 bollar numrerade 1-14 placeras i en standard Lotto boll maskin och virvlade runt, så småningom spotta ut fyra bollar. Lotteriet lag i varje har tilldelats en lista med kombinationer, grupper med lägre register har fler kombinationer som tilldelats dem. Oavsett vilket team besitter den kombination som kommer upp är vinnaren och blir det första utkastet plocka. Den andra och tredje plockar väljs på samma sätt, och team registrerar sedan fastställa en återstående förslaget platser.

Förslag plockar blivit mer komplicerad, eftersom de kan föras in i handelsavtal mellan grupper. Ett team desperat att få en spelare från en annan franchise kommer ibland erbjuda framtida förslag till val till det andra laget. Detta kan resultera i ett högpresterande team få ett tidigt utkast plocka ytterligare stärka sin bänk.

NBA Förslaget till lotteriet är ett komplicerat sätt att hantera ett komplext system. Trots gnället många fans att deras lag blev bestulen på ett bra val genom skändlig tjänstemän, målet är oftast ganska civila och resultaten godo accepteras. Förvisso ett steg upp från att singla slant, NBA utkast lotteri försök att ingjuta någon slags rättvisa i förbundet, så att fattiga grupper för att förbättra och behålla spel spännande och nära i poäng.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.