Vad är Cheerleading Chants?

Cheerleading Chants är praktiseras och utförs av cheerleaders på alla nivåer, från ungdom fritidsverksamhet för professionell fotboll och basket. De följer ofta rytmiska mönster och används för att inspirera spelarna och supportrarna. De kan åtföljas av danser eller rörelser, som utförs i pyramider eller när man dansar, och ofta med stavning eller rimmad.

Hittade på ett spel, ett rally, eller en cheerleading praktiken är det mest typiska cheerleading ramsor kan något så enkelt som att stavningen av ett ord, till exempel en spelare eller ett lag namn. Enkel cheerleading Chants kan följa detta mönster: "Ge mig ett T! Ge mig ett E! Ge mig ett A! Ge mig ett M! Go Team! "Denna typ av sånger kan anropas av en cheerleader, tillsammans med bokstäverna tecken, eller gjort själv framför en publik, i en ring-och-svar sätt.

Mer komplexa cheerleading ramsor följa mönster och rytmer, och kan ställas in som rimmade kupletter. I motsats till en enkel "Go, Team, Win!" Sjunga, kan mer komplexa cheers ljud ungefär: "Pride and ande /Go team, let's hear it! /Bättre än förr /Därför att vi vill ha mer! "Dessa cheerleading ramsor är oftast inte med stunts och kan funktionen av cheerleaders på en linje, vajande pom-poms, klappade händerna, eller på väg in i formationer.

Andra cheerleading ramsor kan ha något att göra med teamet eller spelet, och tjäna som en källa till extra adrenalin för fans, spelare och cheerleaders lika. Dessa sånger kan vara dumt eller roligt, och utförs vanligtvis med bråkiga danser eller lekfull cheers. Ett exempel är: "Du är bra och jag är inte fejka /Jag kommer inte göra dig till bacon /Ge mig en gris /What's that spell? Piggy! "

Cheerleading ramsor kan ta formen av en skola sång och hurrarop, såsom" Kämpa på, ole 'East High School /Kämpa på med ånga! /Kämpa på, kämpa på, hurra våra höga skolan team! "De kan funktionen punkter i skolan eller team stolthet, eller kan lekfullt förolämpa eller skämt en föraktad rival. De kan vara en enkel önskan att bli stökiga och några sjunger cheerleading inte ens funktionen riktiga ord, t. ex. en enkel "Rah, rah rah!"

Cheerleading Chants som dessa är vanligtvis reserverad för halv gånger, raster och tid outs under en tävling. De kan utföras på sidlinjen på en fotbollsmatch eller out of bounds på en basketplan under åtgärden, eller på spelplanen för att uppmuntra fans under tråkigt outs. De används av unga flickor eller pojkar i åtta eller 10 år gamla fritids team, lärda och praktiseras av high school cheerleaders och utförde konkurrenskraftigt kollegiala-nivå cheerleaders. Även den mest kända cheerleading laget i världen, Dallas Cowboys Cheerleaders, anställa cheerleading ramsor på spel och framträdanden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.