I hockey, vad är Red Line?

is ytan på en hockeyplan är uppdelad i flera sektioner, eller zoner som avgränsas av blå linjen. Den röda linjen, dock delar isen ned mitten horisontellt och är avgörande för många aspekter av spelet. Den röda linjen visar, bland annat center is där öppnandet ansikte för varje period samt starter ansiktet efter mål äga rum. Dessa face off äga rum i mitten av den röda linjen, på ansikte cirkel. Viktigast av allt-den röda linjen även kallad mittlinjen-används för att avgöra isbildning samtal.

Nedisning inträffar när en offensiv spelare skjuter pucken från bakom den röda linjen och den passerar motståndarlagets mållinje. Eftersom mållinjen är också röd, kan nedisning enklast erkännas om pucken passerar två röda linjer efter en offensiv spelare skjuter det. När pucken har varit iskallt, en defensiv spelare måste röra pucken innan en offensiv aktör för att sluta spela. I vissa ligor, ingen är touch icing observeras och pjäsen är visslade död efter pucken passerar mållinjen, oavsett om den defensiva spelaren rör pucken. När pucken har varit iskallt, är det spela död och båda lagen över den röda linjen till den andra sidan av isen för ett ansikte. Den röda linjen används för att spela en viktig roll i en regel i hockey kallade de två linjen passerar. Om en spelare gick pucken bakom deras defensiva blå linje till en annan spelare som var på offensiv sidan av den röda linjen, var visslade pjäsen död och att teamet ansågs bort sidorna. Senaste regeländringar i National Hockey League (NHL), däremot, har gjort denna typ av pass laglig. Den röda linjen är inte längre anses i de två linje passera regel, och i stället endast de blå rader räknas.

Ett sista inslag i den röda linjen är domarens veck. Detta är ett område på ena änden av den röda linjen som inte har någon effekt på ordinarie spela. Men när spelet stoppas och domaren måste samråda med scorekeepers, stiger han domaren veck, en beskrivs området kring ena änden av den röda linjen där endast domaren får stå. Om en spelare går in i domaren veck under denna tid, spelare som kan tas ut från spelet. Detta område runt den röda linjen är avsedd att hålla spelarna från att blanda med officiella scorekeeping eller domare i ett spel under ifrågasatt samtal.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.