I Skidåkning, vad är en Bunny Hill?

Ibland kallad Lill-eller kanin lutning är bunny kulle en del av en skidort som är avsedd för nybörjare, barn och andra som inte vill ta itu med de mer äventyrliga skidbacken finns på orten. Lätt pister av detta slag gör det möjligt för nya skidåkare att träna på en kulle som avlägsnas från mer avancerad skidåkning aktiviteter, och har normalt minst en skidlärare tilldelats övervaka backen. Tillsammans med orter, en skidskola kommer sannolikt också att ha en eller flera bunny backar eller kullar. I motsats till Bunny Hill är den mer avancerade backen allmänt känd som den svarta diamanten. Pister av denna typ är oftast mycket svårare att navigera att den enkla bunny backen och utmaningar erbjuda mer avancerad skidåkning. Människor som är bara att lära sig att snö skidor normalt avskräcks från att försöka springa på en svart diamant tills de har lärt sig grunderna på en kanin kulle.

Medan funktion Bunny kullen är att ge grundläggande instruktioner för nykomlingar, backen är normalt också vara perfekt för barn. Eftersom sluttningen erbjuder terräng som är mer eller mindre öppen och inte innehåller några av de hinder som är gemensamma med de mer avancerade skidbackarna, är det enkelt för lärare och andra att vaka över barnen när de lär sig grunderna i skidåkning. Beroende på de regler som infördes genom orten, barn så unga som sex års ålder kan få tillstånd att åka skidor på Lill-backen.

Kaninen Kullen är också en idealisk plats för vuxna nybörjare att lära sig grunderna i skidåkning. Instruktörer kan hjälpa nykomlingarna utveckla verkliga ståndpunkter, lära sig att kontrollera rörelser och vänder, och i allmänhet göra det möjligt för eleven att bli bekväm med skidutrustningen. När instruktören är övertygad om att nybörjare är behörig att gå vidare till en svårare lutning, kan nybörjare gå vidare till sluttningar som är mer av en utmaning.

Det finns skidåkare som föredrar att stanna med bunny sluttningen även efter att de behärskar grunderna i skidåkning. Vissa föredrar enkelheten hos skidbackar finns på nybörjare sluttning, medan andra föredrar den mer avslappnad på något konkurrensförhållandena på de mer avancerade backarna. Av denna anledning kommer många skidorter välja avsnitt av bunny backen speciellt för att användas av vuxna skidåkare, medan en annan del är reserverad för småbarn.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.