I Baseball, vad är en Disabled lista?

Baseball spelare som är skadade kan placeras på en handikappad lista, liknande den skadade reserv status för fotbollsspelare. Men till skillnad från de skadade reserv status hindrar funktionshindrade listan inte basebollspelare från att återvända till arbetsgivarens förfogande under en säsong.

Funktionshindrade lista kan vara av två olika typer. Man kan placeras på en 15 dagars funktionshinder lista eller en 60 dagars funktionshinder lista, beroende på omfattningen av skadan. Eftersom baseball team upprätthålla ett register över kvalificerade spelare, en tillfällig placering på funktionshindrade lista innebär att ett team kan konfigurera sin deltagarlistan och bjuda friska spelare att fylla i för den skadade spelaren.

Om en spelare är på en 60 dagars funktionshindrade listan kommer gruppen brukar se en spelare utanför sitt team. De kan fylla i deltagarlistan med en mindre ligor medlem, eller de skulle kunna ersätta det tomma utrymmet i deltagarlistan med någon som har varit på funktionshindrade listan och är nu tillbaka. är Major League Baseball team begränsade i sin tjänstgöringslista till 40 spelare, så är det ibland nödvändigt att lägga ett allvarligt skadad spelare om funktionshindrade listan för att få runt 40-mannen gräns. Den person på funktionshindrade lista är endast anses av deltagarlistan om han är på en 60 dagars funktionshinder lista, dock. Ibland är det värdefullt att inte sätta en spelare på en handikappad lista. En viktig aktör, som skulle kunna spela några spel, är vanligtvis inte släpps ut på handikappade listan, om chansen att han kommer att kunna återförenas med sin stab, i några veckor. Men om omfattningen av den skada som tyder på att spelaren verkligen kommer att behöva ledigt för att återhämta sig, då måste laget kunna fylla deltagarlistan med aktiva och oskadade spelare.

Vanligen 15 och 60 dagar handikappade listor betyda att en skadad spelare inte kan återvända till laget före den längd som anges i dagar. Såvida inte spelaren har en skada som kan komma att påverka honom för säsongen, placera en aktör på en 15 dagars funktionshindrade lista är att föredra.

De räknade dagarna börjar med spelarens första missade spel. Så om en spelare har skadat sig i en vecka innan den släpps ut på 15 dagars funktionshinder lista, skulle han tekniskt kunna spela igen i åtta dagar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.