I Baseball, hur jag kastar ett reglage?

baseball, har en kruka en arsenal av olika krukorna till OMTÖCKNA smeten. De vanligaste är Fastball och Curveball, men utöver dessa två krampa tomterna låg en uppsjö av olika platser lämpar sig för olika situationer. En sådan pitch är ett reglage, som är en del Fastball och del Curveball. Det kan vara svårt att kasta ett reglage, men det kan också vara en av de mest effektiva platser för att stryka över en smet.

Flyttning av ett reglage liknar en Fastball när den närmar hem tallrik. Många hamrar tillträder planen är en Fastball, faktiskt, vilket gör dem anpassa sin sving därefter. Men i sista stund, kommer skjutreglaget bryta ner och bort från smeten, vilket leder honom att svinga sig över planen eller hoppar över det i någon annan egenskap. När krukorna kasta ett reglage, rör sig på planen inte så långsamt som en Curveball men har en liknande rörelse, och det inte rör sig lika snabbt som en Fastball, men det tar om förekomsten av en när den närmar plattan. Reglaget bryter inte lika strängt som ett Curveball, förslaget är mycket kortare. Det kan vara svårt och potentiellt farligt att kasta ett reglage, särskilt för unga tillbringare. Den armrörelser en tillbringare kommer att använda för att kasta ett reglage liknar en Fastball, men bollen hålls utanför centrum, oftast samtidigt som trycket mot bollen med långfingret. Throwing planen lägger tonvikt vid handleden och armbågen, eftersom armen måste piska på ett liknande sätt som en Curveball rörelse, men inte så svår. Denna rörelse kan leda till arm skada i armbågen, handleden och axeln, och därför endast utvecklat krukorna bör kasta ett reglage.

Den rotation på bollen när krukorna kasta ett skjutreglage låter den falla ner och bort från smeten. Detta resulterar vanligen i en pop-up eller svag mark boll, eftersom smeten är överrumplades av sena rörelse reglaget. När hamrar har två strejker mot dem, är det inte ovanligt att se en off-speed pitch komma åt dem, som en kurva boll eller en förändring upp. Skjutreglaget, däremot är unikt såtillvida att det verkar vara en Fastball förrän det är för sent för smeten att anpassa sig, och därför kommer krukorna ofta kasta ett reglage när smeten har två slår mot honom.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.