Hur ser en Athletic Trainer Do?

Sport eller atletisk utbildare är en del av de allierade vårdyrke och att arbeta på olika sätt antingen hjälpa idrottare att läka från skador eller för att förhindra att skador uppstår medan idrottare praxis eller tävla. I USA, för att vara en atletisk tränare måste du fylla minst en kandidatexamen i atletisk träning. Många människor i detta område har också masters-och doktorsexamen. Efter fullgjord minsta college kraven skall atletiska tränare tar undersökningar i USA att bli certifierad ombord. en atletisk tränare få arbeta inom följande inställningar:

 • Idrottsmedicinare kliniker
 • privat med individuella idrottare
 • universitet sport
 • Junior hög eller gymnasiet sport
 • Amatör eller professionella idrottslag
 • Läraryrket på högskolenivå

Den Idrottstränare tenderar att arbeta tillsammans med annan medicinsk personal, och vanligtvis arbetar med läkare , särskilt de som specialiserar sig på idrottsmedicin. När en idrottsman är skadad, hjälper atletiska tränad att utföra alla planer och metoder för att läka skador och förhoppningsvis hjälper idrottare att fortsätta sin idrottskarriär när de har tillfrisknat helt. Beroende på skada kan atletisk utbildare hjälpa bandage, tejp, eller använda metoder som gör att idrottaren kan fortsätta i sin sport omedelbart. Alternativt kan de arbeta med idrottsmän genom att hjälpa dem göra rehabiliterande verksamhet, bedöma dem för möjligheter att återvända till konkurrens, och fortsätter att uppmärksamma problem eller framsteg idrottaren gör under återhämtning.

Dessutom atletisk utbildare är om hand i de flesta sporter program för att utvärdera övningarna och sporten själv för att se skador hålls till ett minimum. Precis som arbetsterapeut kan hjälpa till att sortera ut de mest ergonomiska sätt för människor att slutföra repetitivt arbete, utvärderar Idrottstränare typen av övningar och rörelser inom idrotten i syfte att fastställa om vissa övningar eller aktiviteter utgör en potentiell risk för skador. Med idrottstränare, kan en atletisk tränare utvecklas säker utöva regimer för idrottare. De kan också utbilda idrottare på att undvika vissa fallgropar /aktiviteter som lätt skulle kunna resultera i skador. När en atletisk tränare arbetar för ett idrottslag eller skolan, han eller hon vanligtvis är närvarande vid sportevenemang, vilket kan betyda resor kan vara en del av jobbet. Tränaren har leveranserna av grundläggande första hjälpen-utrustning och eventuella rehabilitering utrustning som kan behövas i hemmet eller på resande fot. Han kan vara ansvarig för att se förteckning över alla nödvändiga objekt förblir stabil, och kan åläggas att beställa nya leveranser.

När en idrottsman är skadad, kan tränare fungerar som en Case Manager, kontakta alla medicinska leverantörer som idrottaren behöver se, såsom läkare, sjukgymnaster, kiropraktorer, och ortopeder. Tränaren kan behöva föra register över en idrottsutövare arbete med flera specialister samtidigt. Detta försäkrar att alla order om återvinning är integrerade i rehabiliterande övning planer.


Kommentarer

 • Om oss
 • Reklam
 • Kontakta redaktören
 • Få nyhetsbrev
 • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.