Hur gör jag Ride a Tandem?

Tandem cyklar är speciellt byggda för två ryttare och inkluderar två platser, två uppsättningarpedaler och två styren. De mer erfarna parallellt cyklist elleren med största överkroppen styrka är bäst att rida iframsätet som "kapten" av cykeln. Kaptenen är ansvarig förkontrollera cykeln riktning och hastighet medan varning baksätet ryttareav kommande hinder, stötar och förskjutningar redskap. Den bakre ryttare eller "eldare" är främst en källa till extra kryssning makt för cykeln. Stokers måste vara mycket noga med att hålla sin vikt centralt balanserad medan kryssningar, och luta förendast ena sidan på varv.

Initialt bör kaptenen rida en tandem cykel ensam att få en allmänkänsla för cykeln prestanda. Börjar med en explosion av hastighetviktig för att köra cykeln i en rak linje, kaptener bordeSe till att träna följande steg innan du rider med en eldare:

  • Börja med stående grensle över ramen med båda fötterna på jorden ochbromsarna låst.
  • Rotera pedalerna så att en pedal är nästan på toppositionen.
  • släpper bromsarna, placera en fot på den översta pedalen och tryck nedhårt, lyfta upp underkroppen tillräckligt hög för att få på sadeln.

 

Att starta med en bakre ryttare är en liknande process, förutom att kaptenenbörjar med en extra breda inriktningen på ramen och lutar cykeln motett lår så att eldaren kan montera och säkert rotera pedalerna. En gångeldaren har larmade kaptenen att de är monterade och klara, detProcessen fortsätter som ovan, med båda cyklisterna trampa fort så snartKaptenen har drivit bort. En rask fart rekommenderas för att köra cykelni en rät linje och minska knä stam.

 

Standard tandemcyklar kräva att båda cyklisterna antingen samtidigt pedal ellerkust. Då minskar till stopp, måste eldare se till att hålla sin viktbalanserad på mitten av ramen och att inte ta fötterna ovanförpedaler tills kaptenen signaler att göra det. Eldaren dismounts första.

 

Tandem cyklar liknar en enda ryttare cykel, men de tar lite extra praxis. Om du gillar att cykla, men har bara ridit ensam, kan tandemcyklar vara ett alternativ värt att sträva!

 

1441808217.pdf 1441808381.pdf


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.