Hur blir jag en triathlete?

bli en triathlete är så enkelt som att göra de övningar som ingår i en normal triathlon. De flesta människor har gjort alla dessa verksamheter på ett eller annat under sitt liv. Därför blir det bara handlar om att sätta ihop dem till en omfattande plan som i slutändan kan utföras en rätt efter den andra.

För dem som vill bli en triathlete, det bästa sättet att börja är att börja träna för ett triathlon händelse. Skillnad maraton utbildning, innebär triathlon utbildning mer än att köra, men det är också en viktig del av processen. Men de triathleter som beslutar att fokusera på ett område mer än den andra kan vara skada på lång sikt. Det viktiga är att träna kroppen i alla övningar och villkor ett förväntar sig att stöta på. Att bli triathlete kan vara lika fysiskt tungt som de krav som krävs för att springa ett maratonlopp. Dock är det organ som trycks på olika sätt under de tre discipliner. Flesta triathlete träningsupplägg rekommendera, åtminstone till en början, bara göra en övning per dag. Med andra ord, en dag kommer att handla om löpande. Nästa dag kan ringa för att bada och nästa dag kan vara på cykeln. Som triathlete får mer kompetens och uthållighet, kan övningarna kombineras alla i en enda dag rutin efter ett tag. När utbildningen har påbörjats, deltagaren är, åtminstone i någon form, en triathlete. Även om de inte får en professionell triathlete eller en som får en betydande mängd av berömmelse, det är inte målet för den stora majoriteten av deltagarna. Snarare vill de ha en personlig utmaning och ett bra sätt att hålla formen. Triathlon erbjudande som i alla fall.

För många är dock det slutgiltiga målet att tävla i en verklig konkurrens. Medan deltagarens mål inte nödvändigtvis att vinna, det mest uppmuntrande del av evenemanget kommer att delta i en verklig triathlon. Ofta är nybörjare triathlon evenemang som hålls i samband med allvarligare konkurrens. I dessa fall skall de idrottare som är i mer allvarlig konkurrens kan tjäna som förebilder eller inspiration till Weekend Warriors.

Om hobby fortsätter, amatör triathlete kan besluta att flytta upp till mer allvarlig konkurrens. I dessa fall kan inträdesavgifter vara mer, men utbetalning kan också bli bättre. I vissa fall kan vinna en stor tävling i Triathlon vara värd en ansenlig summa pengar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.