Hur är poäng gjorda i Fotboll?

Det finns i princip fem olika sätt att få poäng i fotboll: en touchdown, ett field goal, en säkerhet, en två-punkt konvertering, och en extra punkt. Det mest värdefulla poängen i matchen i fotboll är touchdown, vilket är värt sex poäng. En touchdown är mål när spelare i besittning av fotboll korsar motståndarlagets mållinje. För att en sättning som skall poängsättas, spelarens kropp inte behöver passera mållinjen. Om någon del av fotbollens ens i närheten av "plan" på mållinjen-en tänkt plan som sträcker sig uppåt oändligt från framkanten av linjen-pjäsen styrs en touchdown. en sättning i fotboll levereras med möjlighet att gör fler poäng. Efter en touchdown, har Scoring Team möjlighet att försöka en extra punkt eller en två-punkt konvertering. En extra punkt innebär en fält-mål typ plats sparka, med linjen för gruff nära 2-yards linjen. En ombyggd kick-en som seglar mellan stolparna-är värt ett poäng. En två-punkt omvandling är en offensiv spel som körs från samma linje gruff som en extra punkt. Att ta emot två punkter, det anfallande laget måste korsa mållinjen med innehav av fotboll.

Ett fält mål i fotboll är värt tre poäng, och det görs av platsen sparkar bollen genom stängerna. Ett fält mål kan prövas på alla offensiva spel, men försök vanligtvis reserverad efter 4th ner. Det är bara vanligt att försöka ett field goal tidigare än 4. Nere när det anfallande laget har släpat med tre poäng eller mindre och det finns inte tillräckligt med tid på dygnet för att säkert försöka poäng en sättning samtidigt lämnar tid för ett field goal försök. En säkerhet är den minst vanliga räknandet spela fotboll. Det inträffar när det anfallande laget tar itu med sitt eget slut zon, när en fumlade bollen går utanför marginalerna i det anfallande laget slut zon, eller när det anfallande laget begår en anläggning straff eller avsiktlig jordning straff i sitt eget slut zon. Pjäsen ger två poäng som tilldelas en defensiva laget, och det anfallande laget måste då sparka bollen bort till defensiva laget. Kickoffs hålls efter varje poängen i matchen, men säkerheten är den enda poängen i matchen i fotboll efter vilken poäng laget får det avspark.

Om en spelare fält en kickoff, stoppar ett pass eller återvinner en fumla medan hans eget slut zon, och angrips eller går utanför marginalerna innan han lämnade i slutet zon, finns det ingen säkerhet. Om spelaren vinner innehav utanför målzonen, att dra sig tillbaka till slutet zon på eget bevåg och angrips eller går utanför marginalerna finns, är en säkerhetsåtgärd mål.

1331807221.pdf 1331807239.pdf


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.