Hur är Baseball rankade lagen?

Baseball ranking för lag sammanställs på olika sätt av olika myndigheter. Beroende på vilken publikation eller källa du läsa, kan du hitta olika sätt att jämföra effektivitet och framgång i olika grupper. Med överväldigande bevis för statistik, dock, baseball ranking i de flesta fall produceras med samma nummer.

Under baseball säsong, är det främsta sättet att baseball ranking visas av lagens vinna -förlust rekord. Eftersom endast de fyra bästa lagen i de två ligorna förskott till hösten playoffs, baseball ranking främst återspegla hur många spel varje lag vinner och förlorar i förhållande till de andra lagen i divisioner. Baseball har två ligor, de amerikanska och de nationella, och varje förbund har tre divisioner. För varje liga, vinnaren i varje division och laget med näst bästa rekord totalt sett leder det till playoffs. Baseball ranking visar vilka lag som har den bästa vinna-records förlust under hela säsongen, så det är inte någon överraskning vilka lag som gör det till playoffs.

Baseball rankingen även innefatta olika statistik som gör idrotten så detaljerat orienterade. En av denna statistik är MELLANFODER genomsnittet. Smet genomsnittliga är hur många gånger han får en hit i det totala antalet på-fladdermöss han har.

smeten genomsnittliga är en strikt procent. Till exempel om en smet blir tre träffar i tio at-fladdermöss, är hans vadd genomsnitt ,333. Baseball ranking lista team med vadd genomsnitt. Det är inte alltid så att grupperna med de högsta laget MELLANFODER genomsnitt vidare till slutspel, men detta är vanligt förekommande. På stampning sidan av ekvationen är intjänade genomsnittet (ERA), antalet går inte orsakas av fel i en kruka gör det möjligt att innings han platser. Nyckelordet i det fel . Om en körning betyg på grund av ett fel, är pitcher inte "ut" för att springa. I nästan samtliga fall, den lägre en pitcher's ERA, desto mer framgångsrik han är.

ERA beräknas på ett något annorlunda sätt än vadd genomsnittet. Standarden är nio innings, vilket är hur länge en baseballmatch vanligtvis varar. Om en kruka ger upp ett tjänade körs varje inning för nio innings, är hans ERA 9,00. Om han ger upp bara tre körningar i nio innings, då hans ERA är 3. 00. Team kombinerar sina krukor "ERA för ett lag ERA, och gruppen med lägst kollektiva ERA står överst på listan. Som med vadd genomsnittet, är det vanligtvis så att grupperna med de lägsta ERA är de på eller nära toppen av sin division.

Nästan varannan statistik i baseball lämpar sig för ranking, både för individen och för laget. Baseball ranking inkluderar kategorier som träffar, kör, dubbel, trippel, home runs, fel, på grund procent och defensiv Fielding procent. I alla dessa kategorier, baseball ranking lista team från bäst till sämst. Om den enda kategori som en grupp som inte vill leda är fel.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.