Vilka olika typer av Jakt Gear?

med lämplig jakt redskap är viktigt att ha en god, säker och laglig tid jakt. Innan du beger dig ut, är det av yttersta vikt att bedriva forskning om statens lagar och jaktområde själv. Följaktligen finns det två viktiga komponenter för att förbereda någon Hunt: objekt som kommer att användas före avresa till jakten, och föremål som används under eller efter jakten. Om du vill ha en rättslig jaga, måste varje jägare köpa en licens, tagg eller stämpel. I USA är sådana poster köps i regel genom Division of Wildlife i den stat där jakten kommer att ske. Dessutom är det av största vikt att se en kopia av reglerna för den stat där jakten kommer att ske. Reglerna ändras från år till år och är mycket specifik i fråga om den tid, art och kön i spelet. Reglerna för ett visst år kommer att diktera vad viss dag och tid jakt efter ett visst djur med ett visst vapen kan börja-och igen, kommer reglerna ändras årligen. En bit av jakt redskap är ett område karta. Studera och genomföra en parkering karta, spår karta, och landmärke karta, är värdefull också, särskilt om det landområde där jakten kommer att inträffa är stor. Det är också viktigt att få tillstånd från markägaren, om jakt på privat mark eller på kontoret, om jakt på allmän mark. En jakt Buddy är alltid trevligt att ha med, för sällskap och för säkerhet. Om något går fel eller hjälp behövs, är det viktigt att ha en annan person att vända sig till. Dessutom bör en tredje part, inte på jakt, bli informerad om närheten av jakten, och beräknad tid för ankomst och avresa.

Jakt växel med rätt jakt vapen och ammunition. Vapnet kommer att variera från säsong till säsong och från spel till spel. Till exempel, ibland en jägare kan använda en båge och pilar. Om en jägare beslutar att gå antilop jakt, skulle han använda en liten bar, platt skytte gevär. För större djur, till exempel en älg eller en älg, skulle han använda en stor bar gevär.

Andra jakt redskap är beroende på vilken typ av jakt. Kikare finns alltid till hands. Hundar är bra för andjakt och hästar är bra att packa in och ut redskap och jämn match. En båt eller en ATV kan också användas, särskilt för sjöfåglar eller storvilt, respectively. Återigen kan beroende på vilken typ av spel och tid på året, jackor och stövlar jakt vara nödvändigt-ibland jackor kommer att kamouflage och andra gånger ljust orange. När jakten är över, behöver en jägare ytterligare jakt leveranser. Field dressing varor, såsom en kniv, engångshandskar och plastpåsar rekommenderas. Dessutom rengöringsmateriel är användbara för att rengöra jägaren upp efter dressing sitt spel. När jägaren återvänder till sitt fordon, måste han packa köttet i en transport is kylare, att hålla det fräscht, liksom.

Om andra jakt redskap behövs, kommer det att vara specialiserade. Till exempel, camping varor är nödvändiga för övernattning jagar. En Daypack, mat och vatten ofta kommer att vara de viktigaste posterna, också. En kompass, mobiltelefon, GPS-enhet, och särskilda väder redskap kan också vara viktigt verk för vissa jakt situationer, liksom. Det viktigaste är att planera och tänka igenom alla aspekter av jakten innan du lämnar hemmet-denna planering kommer att göra någon jagar en roligare och säker upplevelse.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.