Vilka olika Model Train Scales?

modelljärnvägar finns i olika storlekar, eller vågar, från mycket liten modell tåg till större trädgården järnvägen sort. Om deras storlek beskrevs ursprungligen som deras "spårvidd, är" skala nu accepterat sikt. Besluta om en modell tåg skala är verkligen en fråga om personliga preferenser, erfarenhet och budget. Det finns många varianter av skalor modell tåg, men det finns fem som är den vanligaste, vilket gör dem lätta att hitta. Den enklaste definitionen av en modell tåg skala är betydelsen av den minskade storleken på den ursprungliga tåget dyker upp. Den vanligaste modellen tåget skala HO. HO modelljärnvägar har en ungefärlig förhållande till den ursprungliga tåget till 1:87. Variationer av HO Model Train skala omfatta smalare versioner av samma omfattning, vilket innebär att tågen är i samma skala, men med mindre avstånd mellan spåren "rälsen. HO Model Train skala är nog det lättaste att hitta och det enklaste att shoppa eftersom många entusiaster som använder det. Det är inte så liten att skapa ritningar är komplicerat, men det är tillräckligt stor för att det visar väl. Det N Model Train skala är förmodligen den näst populäraste storlek. N skala modelljärnvägar är ungefär 1:160. Den N står för nio , som är avståndet i millimeter mellan insida räcken av spåren som används i denna skala. De är mindre än de mer populära HO skala, vilket gör dem lite svårare att shoppa för att skala, men fördelen med N-skala är på mindre utrymme för att skapa en komplett layout.

Andra vanliga modellen tåget skalor omfatta O (1:48), G (1:24), och Z (1:220). G-skala modelljärnvägar är vanliga i större konstruktioner trädgård järnväg. Z skala modelljärnvägar är mycket små, och samtidigt en fullständig uppställning skulle vara lätt att uppnå i trånga utrymmen, människor med stora händer, dålig syn och fysiska utmaningar, såsom artrit, har svårast att arbeta med denna skala.

 

Även om det finns andra modellen tåget skalor, dessa är de fem vanligaste använda skalor. Beroende på tillverkare kan det faktiska förhållandet föröka variera något. Men kommer accessoarer och låt förbli relativt standard för varje skala.

 

10191819275.pdf 10201819286.pdf


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.