Vilka är fördelarna med ett titanium driver?

titanium driver har revolutionerat golf industrin och hur många har kommit för att titta på utrustning. Många av de värderingar och bedrifter åstadkommit idag, både av turnerande Pro och helgen krigare, skulle inte vara möjligt utan nya framsteg i utrustning och material som används. Den titanium driver är bara en del, men en mycket viktig del i detta avancemang. En av de viktigaste fördelarna med ett titanium driver är den låga vikten. Faktum är vikt ofta läggs till föraren för att ge det lite till bulk. Dock kan vikten läggas på platser som är mest effektiv för spelaren. Detta hjälper till att öka både längd och precision. I vissa fall kan vikten anpassas för att stoppa olika typer av bilder för att ta plats. Till exempel, de flesta golfare tenderar att antingen skära bollen, där det går vilt till höger, eller krok, där det går till vänster. Vissa viktning av klubben kan hjälpa denna situation. I vissa fall kommer klubben att viktas neutral, men skruvarna kan tas bort från klubben huvudet för att korrigera för sådana problem.

Men även om dessa är alla fördelar för titanium driver, den största fördelen är avståndet. När golf är föraren ofta klubbens val när en betydande avstånd skall täckas. Titan golf förare erbjuda större avstånd från tee bara för ansiktet på föraren kan vara tunnare eftersom materialet är så hållbart. En tunnare ansikte gör att det finns mer flexibilitet och mer framdrivningssystem på bollen, på grund av en trampolin effekt. Det finns inte mycket att inte tycka om titanium driver, det finns vissa nackdelar. Bland de mest betydande av de nackdelar titanium driver är kostnaden. Utrustningen är helt enkelt inte råd för de flesta golfare, särskilt nybörjare, jämfört med andra typer av förare. Därför kan det vara svårt för många att alltid jämföra hur deras spel kan bli som med ett titanium driver.

Den andra nackdelen är längden som kan uppnås även när ett dåligt slag drabbas. På grund av att titan förare kommer vanligtvis slå bollen längre, kan misstag förstärkas. I vissa fall, att en boll kan bara vara träffad i grov i vissa situationer kan faktiskt hamna utanför intervallet med en mer kraftfull klubb. Detta är dock mildras något av klubbens viktning och det faktum en golfspelare får inte känner behov av att overhit för att få mer distans.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.