Vilka är de olika typerna av Friluftsbutiker?

med lämplig Friluftsbutiker är viktigt att ha en rolig, trygg tid på spåret. Det finns två typer av Friluftsbutiker-saker som behövs för dagen vandringar och saker som behövs för övernattning eller backpacking resor. Det finns vissa delar av Friluftsbutiker som överlappar för både dag vandringar och natten vandringar, men det är majoriteten av redskap som behövs för en natt eller längre vandringar. Beredskap för alla omständigheter är nyckeln till överlevnad när vandring, oavsett längd avgång. För dagen vandringar, är en av de viktigaste delar av Friluftsbutiker i Daypack. En Daypack är en liten ryggsäck, som kan transportera alla de redskap som behövs för en kortare vandring. De har normalt en huvudfacket och eventuellt några yttre fack för att bära vatten flaskor eller andra objekt som behöver vara händig. De kan vara mycket billigare än en full-size ryggsäck, men kan de fortfarande har allt en vandrare behöver för en lång dagtid vandring. Det är alltid en bra idé att missta sig på sidan av försiktighet för de flesta dag vandringar. Följaktligen föremål såsom en första förbandslåda, en vattenavstötande jacka, en kompass, en liten ficklampa, tändstickor och en fällkniv är bra produkt att ge-de får aldrig användas, men om de behövs, då de blir absolut nödvändigt. Dessutom ett par bra Gor-Tex? kängor kommer att ge dina fötter och fotleder stöd, hålla strumpor torr och förhindra fallolyckor inträffar. Några grundläggande saker kan göra en stor skillnad när vandring, även bara några miles. En vattenflaska är en annan viktig bit Friluftsbutiker. I själva verket är den genomsnittliga mängden vatten som kommer att konsumeras på en hel dag vandringar 3 kannor (2,83 L). Kortare vandringar kräver mindre vatten, vandringar i öken klimat kan kräva ännu mer vatten. Om det är nödvändigt kan en vattenpump och filtrera behövas för att fylla en vattenflaska medan vandring-men se till att det finns en vattentäkt på eller nära spåret.

Overnight vandringar kräva ännu mer Friluftsbutiker, inklusive de saker som används under en dagstur. För övernattning vandringsturer, eftersom även mer utrustning och mat behövs, är det viktigt att Friluftsbutiker är mycket lätt. Tung Friluftsbutiker kommer att orsaka för mycket stress och påfrestningar på vandrare kropp och kan orsaka för tidig trötthet. Den ryggsäck som används för övernattning är oftast mycket större än en Daypack. Den vanligaste ryggsäckar förfogande har en inre stomme och massor av fickor. Det kommer att hålla alla vandring redskap som behövs för en varm, torr, nattsömn. Det har normalt flera interna och externa fack så att redskapet kan lätt ordnas och hittade i en hast.

A Down sovsäck är lätt, kan komprimeras till en liten storlek. Det kommer att ge massor av värme-mer än syntetiska fyllda motsvarigheter. Men om den blir blöt, kommer det inte lätt torra och kan orsaka hypotermi. Sovsäckar kan utformas speciellt för män, kvinnor och barn-eller också kan vara uni-sex. För de mest bekväma sovande erfarenhet kan en tunn uppblåsbar bäddmadrass göras och rullade under sovsäcken på natten. Det kommer att hindra vandrare från att känna varje liten bula eller ett dopp i marken under tältet.

De flesta människor föredrar att slå läger över natten på spåret med ett tält. Tält kan vara mycket liten och lätt-för en person-eller också kan vara större, tyngre och sova två, tre eller ännu fler människor. Tält kan vara tunnare och luftiga för varmt väder camping-kallas en säsong eller två-säsong tält. Eller kan de tunga, med vind-resistent regn flugor för kallare väder-kallas tre-säsong eller fyra säsong tält.

Andra Friluftsbutiker innehåller en strålkastare med färska batterier, rep och säckar grejer för hängande mat föremål som kan dra till sig djur, en backpacker kock ugn med full tank bränsle, tändstickor, krukor titan, matskål och äter /köksutrustning och en spade att gräva en latrin (hål i marken) bort från lägret och någon källa av vatten.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.