Vilka är de olika typerna av Football Gear?

Amerikansk fotboll är en relativt grov sport, med mycket stora män slå varandra vid höga hastigheter, ofta i syfte att knacka ner dem eller skada dem. Av detta skäl är att ha bra fotboll redskap en absolut nödvändighet, och själva utrustningen regleras hårt för att säkerställa maximal säkerhet. Fotboll redskap är ganska välkända, och dess stora mängden och komplexiteten är en av de saker som skiljer amerikansk fotboll från dess europeiska kusiner, rugby och hurling. En fullständig sats av fotboll redskap behövs för att spela någon form av allvarlig tackla fotboll, som något mindre kan resultera i allvarliga skador. Den mest synliga del av fotbollens redskap är hjälm och hjälmar ofta hålls som troféer eller sport memorabilia att påminna om själva spelet. En fotboll hjälmen har en mun vakt, haka rem, kuddar käke, blåsor luft och ansiktsmask, allt insvept i ett skal. Själva tankskalet är gjord av tjock, hård plast och innehåller en hel del stoppning. Detta omfattar både fast stoppning, gjord av skumgummi, och blåsor luft som ger stramare, mer rigorös stoppning. Hjälmen hålls på plats av en rem hakan, käken och tungan är skyddade genom ett mun vakt, och en grillad ansiktsmask hjälper till att hålla ansiktet från direkta skador.

Även fotboll redskap inte har förändrats så mycket under de senaste årtiondena har två märkbara förändringar kommit till stånd. Den första är införandet i fotbolls-hjälm av ett frivilligt visir, oftast gjort av någon sorts tonade färgad plast. Detta visor fungerar både som ett bländande reduktion att tillåta spelare att se bättre och ger mer direkt skydd för ögonen. Den andra förändringen är möjligheten att lägga till ett headset till hjälmen av quarterbacken, så att bussar enkelt tala med quarterbacken under ett spel, ges spelar. En annan del av fotbollen redskap är axelvaddar, vilket är förvånansvärt mer komplexa än ens hjälmen. Axelvaddar omfattar inte bara axlarna, men också skydda bröstet och bröstkorgen, och hjälper till att skydda hela kroppen. En av de viktigaste funktionerna axelvaddar, som hålls på plats av en utsirad uppsättning spännen, är att minska effekterna av träffar. De åstadkommer detta både genom att deformeras när spelaren blir träffad, absorberar en del av chock, och genom att hjälpa till att sprida träffen ut över en större yta, vilket minskar risken för en allvarlig direkt slag.

 

Andra stycken fotboll redskap inkluderar nylon byxor och tröjor, antingen med spandex under spel, eller med armeringsnät för praxis i varmt väder. Byxorna är oftast fulla av ett antal kuddar, inklusive knäskydd och kuddar lår, och vanligen hålls på plats av ett bälte. Tre olika typer av skor kan också användas, allt från tunna bottnar för torr spela, tjockare bottnar för fuktig, och extremt tjocka bottnar för regniga spel, alla slitna med bommar för området spela. En fullständig uppsättning av fotboll redskap kan även hals rullar, klibbiga handskar, svanskotan kuddar och en atletisk stöd.

 

8181817155.pdf 8181817159.pdf


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.