Vilka är de olika typerna av Camping Gear?

Beredd att ge sig ut i öknen? För den som söker äventyr i vildmarken, det finns många olika typer av campingutrustning att välja mellan. De specifika delarna av campingutrustning valda och deras kvalitetsnivå bero på var husbil är på väg, hur länge de tänker stanna, hur vädret kommer att se ut, vad de tänker göra och hur mycket de är villiga att spendera. Några olika typer av campingutrustning är följande:

Sleeping Bag . Sovsäcken är helt enkelt en bit av campingutrustning. Det är ett slags blixtlås filt som håller husbil varm när den sover. Sovsäckar är klassade för användning inom specifika temperatur gränser. Några campare använder bara en sovsäck och kanske en tarp när camping, men de flesta andra förlitar sig på ytterligare utrustning.

Tält . Ett tält är en bärbar härbärge gjord av tyg och andra material. Det är där de flesta campare väljer att sova, och även där de lagrar en hel del av sina tillhörigheter när de på läger. Tält storlekar i allmänhet definieras av hur många personer kan sova i dem. Människor som inte används för att sova på nära håll kan vilja använda ett tält som är större än antalet människor förväntas sova i den. Till exempel kan en familj med tre vistas i samma tält föredra en som kan passa minst fyra personer, om inte mer.

luftmadrass Cot, eller Liggunderlag . Marken i vildmarken är ofta mindre bekväm än en person vid att sova på. Luftmadrasser, barnsängar och liggunderlag alla ger ökad trygghet för campare, och kan hålla dem torra om deras tält läcka. En luftmadrass är helt enkelt en stor madrass fylld med luft, och behöver normalt en luftpump att fylla. Barnsäng, eller läger säng, är en typ av liggunderlag eller en bit tyg upphängt i en ram. Ett liggunderlag är ett vadderat objekt allmänna storleken på en person som är placerad på marken och sov på.

Tarp . Ett Tarp är ett all-purpose objekt som finns på nästan varje campingtur. Specifikt är det en stor bit av vattenresistent material som kan placeras under eller över saker för att ge skydd mot väder och vind. Presenningar kan användas för att göra enkla tält, dras över befintlig tält för att skydda från regn, sätts under tält för att skydda golvet skadas, och andra skyddande åtgärder.

rep och Bungee Cord . Dessa delar av campingutrustning används för att säkra nästan allt, inklusive tält, presenningar, utrustning och människor.

Tält Stakes (TÄLTPINNE) . Tält Stakes används med rep eller bungee sladdar att säkra tält och presenningar på en campingplats. Utan dem, vind eller sluttande mark kan orsaka tält för att flytta.

Servering eller vattenflaska. Vatten är inte alltid tillgängligt i naturen, så campare bör ta med dem. Fyllda matsalar och flaskor vatten ger en bärbar vattenförsörjningen när våga bort från campingen.

förbandslåda . Skador kan inträffa medan den utomhus. Problemet är, är medicinskt bistånd ofta inte särskilt nära. Att föra en förbandslåda för att behandla mindre skador, stoppa allvarliga blödningar, och få medicin för olika betten är mycket viktigt för alla campare.

Ficklampa och Lantern . Det kan bli mörkt i skogen eftersom det inte finns några gatlyktor. Ficklampor och lyktor låta campare att se på natten. Lanternor finns i många varianter, bland batteridriven och fueled. Ficklampor kommer också i olika stilar, inklusive dem med färg linser för att undvika att skada mörkerseende och strålkastare som gör campare att använda sina händer.

Matcher . Vissa människor kan starta en eld med flinta och stål, de flesta människor behöver något mer. Vattentäta tändstickor är användbara för belysning lyktor i regnet, trä matcher, dock är standard.

högtidsdräkt . Detta är en portabel, vikbar enhet som innehåller en liten stekpanna, pot, kopp och plåt. Vissa innehåller även matsalar.

Kniv, yxa eller Saw . I naturen, saker måste ofta skära. Knivar är användbara för skärning av rep, tarp, mat, och stack kläder. Yxor och sågar behövs för att skära större saker, som träd kroppsdelar för ved och nedfallna träd avblockera vägar.

Cooler . Kylare är stora, isolerade lagringsenheter vanligtvis används för livsmedelsproduktion. På kortare resor, kan isen läggas i en svalare för att hålla maten kall. På längre turer, kylare fungerar bra för att hålla skadedjur som myror och flugor ur maten.

Förutom de ovan angiven campingutrustning, kan följande punkter också vara till hjälp: en ryggsäck, broiler korg, läger grill, storkök läger, läger spis, camping spegel, konservöppnare, kompass, flinta och stål, GPS Locator TÄLTUNDERLAG, hammare, järn stekpanna, insektsmedel, karta, plastpåse, gummiklubba, spade, solskydd och ett tält matta.

8171817045.pdf 8171817110.pdf


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.