Vilka är de fyra stora turneringarna i Golf?

De fyra "stora" turneringar anses vara de mest prestigefyllda av alla händelser för herrar. De är Masters, US Open,-British Open även kallat Open Championship-och PGA Championship. De fyra Majors ursprungligen i US Open, US Amateur, British Open och British Amateur. "Grand Slam"-vinna alla fyra majors under samma år-har gjorts endast en gång, med Bobby Jones på de ursprungliga stora formatet 1930. The Masters, som hölls i april, är det första stora av året. Det hålls varje år på Augusta National i Augusta, GA, och är den enda stora som skall spelas på samma kurs varje år. US Open i juni, British Open i juli och PGA Championship i augusti alla rotera kurser där de spelas. de stora turneringarna uppmärksammas mer och ökänd än någon annan händelse i golf, och för Därför en golfare karriär är ofta definieras av antalet Majors han har vunnit. Jack Nicklaus innehar rekordet med 18 större turnering segrar, och Tiger Woods är den enda golfare sedan Nicklaus att ge någon indikation på att kunna bryta den posten. Woods vann tio Majors innan han 30 år 2005. P

Golfare ofta inte anses vara bland sportens största spelare tills de vinner en major. "Bästa spelare inte har vunnit en Major" etikett är en som får skickas runt till spelarna äntligen vinna sin första major. Phil Mickelson är förmodligen den mest kända av dessa aktörer, eftersom han inte vann sin första major-2004 års Masters-fram till 33 års ålder.

Det finns också stora turneringar i kvinnors och senior golf. Dessa turneringar är alla 72 hål-längden professionella Herrar-i stället för den 54-håls händelseförloppet vanligtvis spelas av kvinnor och seniorer. Kvinnornas Stora turneringar är Kraft Nabisco Championship, LPGA Championship, US Women's Open och Women's British Open. De fem äldre Stora turneringar är Senior PGA Championship, US Senior Open, Senior Players Championship, Senior British Open, och traditionen. Båda dessa listor har förändrats och utvecklats oftare än männens lista, som har varit relativt stabil.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.