Vad finns olika typer av tält Stakes?

Tält Insatserna är nästan lika viktigt som tältet själv. Dagens tält är ofta utformade för att tåla de faktorer, hålla ombordvarande skyddad från förändringar i väder. De är dock inte byggda för att stå emot mycket vind. Som sådan, tält insatserna är viktiga för att hålla tältet där du vill ha den-på marken. kan Tält andelar vara av plast, metall eller trä. Varje typ är avsedd för användning i vissa typer av terräng. Till exempel är liten diameter titan andelar avsedda för användning i hårda smuts. De bör inte användas när resning ett tält på sand eller snö camping. En annan typ av tält spel, skrymmande vinkel järn /aluminium Stakes, är användbara för camping i sanden. Denna typ av spel är dock långt ifrån effektiv för användning i hårda smuts. Dessutom är dessa tält Stakes känt att förlora sin effektivitet när det regnar. är stora plast tält pålar används ofta för familjecamping. Dessa tält Insatserna är både lätta och svåra, med ett stort huvud för enklare hamrande i marken. Dessa aktier är billigare än många andra typer. Tänk på att exponering för ultraviolett ljus kan försämra plast stakes.

Grillspett tält insatsen är lätta och billiga. De är raka i formen och inte är det bästa alternativet när innehar makten är avgörande. Generellt spett insatserna fungerar bäst i gräsbevuxen terräng. Däremot bulldog tält insatserna är tyngre och större förmåga att hålla fast. De Böj inte lätt och fungerar bra i olika marktyper.

Snö Insatserna är avsedda att bli begravd i sidled i snön. Dessa aktier är starkare än sådana som utformats för allmänt bruk. Vissa ankare Insatserna är avsedda för användning i både snö och sand. De är gjorda för att fyllas med snö eller sand och nedgrävda i marken. P

Pigtails kan användas i sand eller mjuk snö. Dessa tält stakes likna korkskruvar som har inletts eller delvis utrullat. De är avsedda att vara vridna in och ut.

Trä tält Insatserna är ofta används för att säkra grupp tält. De är i allmänhet tjocka och har en högre innehar makt än andra typer. Normalt är trä tält Stakes drivs ner i marken med hjälp av en hammare.

Du kan även hitta glöd-in-the-dark tältet stakes att glöda hela natten. Dessa tält Insatserna är användbart för att förhindra tripping olyckor. De är också bra för att upprätta läger under natten.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.