Vad finns olika typer av Surf styrelser?

Det finns många olika typer av surf brädor att välja mellan, var och en har sina egna fördelar, nackdelar och syften.

Ägget är en av dessa olika typer av surf brädor. Denna styrelse är en liten hybrid-board som är under sex fot (ca 1,83 meter) lång. Detta forum har en form rund svans och en rundad longboard profil.

Ägget surfbräda används med mindre vågor och typiskt ridit med någon fin inrättas. Till skillnad från olika typer av surf brädor som är avsedda för trick och höga prestanda, ägget kallas ofta för "kul styrelse", eftersom det är främst avsett för att bara ha en bra tid på vågorna. Därför är det oftast det bästa valet för nybörjare. En annan av de många olika typer av surf brädor är Fish. Fisken, som skapades av Skip Frye på 1970-talet, är kortare än ägget. Det är ett populärt val för surfing mindre vågor och brukar ställa upp med en svala svans form och en Twin Fin. Till skillnad från vissa olika typer av surf brädor var Fish mycket populär i början av 21: a århundradet på grund av dess användning av superstar surfaren Tom Curren. The Gun är en annan av de många olika typer av surf boards. Detta surfbräda varierar allt från seven till fyra meter (cirka 2,13 till 3,66 meter) i längd. Den har en Thruster eller Single ställa upp med en mycket tunn mall. Det är mycket lik en Shortboard, men har längden på en bräda. Detta surfbräda används vanligtvis i områden som för stora vågor, såsom Mavericks och Waimea Bay. Den longboard, som ofta kallas för ett "mal", är en annan av olika typer av surf boards . Det är mestadels enda finned och har en stor rundad näsa. Det är oftast allt från nio till fyra meter (cirka 2,74 till 3,66 meter) lång. Det tjänar sitt namn eftersom det är en av de mest populära av de många olika typer av surf brädor för användning i Malibu. Ett annat av olika typer av surf brädor är Mini Mal, som också ibland kallas "det roliga styrelse. " Detta surfbräda liknar den longboard, men är bara sju till nio fot (ca 2,13 till 2,74 meter) lång. Detta gör att den kan mycket mer lättmanövrerad, och det kan ställa upp med antingen en tre fin "propeller" eller en enda fin.

Den Shortboard är en annan av olika typer av surf boards. Det är den mest mångsidiga och därför mest populära av de mindre surf boards. Den har en spetsig näsa och mindre dimensioner än andra styrelser. Det är oftast ställa upp med tre eller fem fins med Bronzer eller Thruster stil.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.