Vad finns olika typer av Ski kläder?

Ski Kläderna är gjorda för att hålla skidåkarna varm medan ute i backarna. Många företag lägger också fokus på mode så att skidåkarna kan se bra ut samtidigt som det är varmt isolerad. Det finns ett antal val i skidor kläder på marknaden, beroende på om skidåkare föredrar naturliga fibrer, komfort, mode, eller en blandning av dessa element. Det viktigaste att komma ihåg när man väljer skidor kläder är att de ska passa en korrekt och bli varm. är valet av fibrer för skid kläder varierade. Vissa företag gör ski kläder av syntetmaterial, som tenderar att torka snabbare, och är relativt lätta att tvätta. Syntetiska fibrer kan också användas för att göra en varm, torr hinder för att skydda skidåkare från kall, våt situationer. Syntetiska fibrer är att föredra för yttre lager eftersom de kan göras mer vattentät. p

Naturliga fibrer såsom bomull, silke och ull kan användas. När du väljer naturliga fibrer, vara medvetna om att bomull har en tendens att hålla vatten. Ull är mycket isolerande och vattenavvisande, även om det kan orsaka hudirritation.

Ski kläder börjar med underlayers, och långa underkläder rekommenderas att ge alla över isolering. Många företag gör silke länge underkläder eller syntet silke som mår bra mot huden och veken bort fukt. Om möjligt, känna på känslan av underkläder innan de köper dem, se till att de känner sig behagligt mot huden. Om du väljer låg profil underkläder, kommer de att göra din totala utgör mindre skrymmande i backarna. När du försöker på overlayers, vara säker och ha på dig underkläder för korrekt passform. När det gäller yttre lager av snö kläder, finns ett antal alternativ. På benen, de flesta skidåkare vilja bära snö eller byxor skidor, som vanligtvis är gjorda av syntetiska fibrer. Skidbyxor är också klädda med flera skikt för att garantera värme. Snow pants kommer att hålla benen varma och torra medan ute i backarna. Flesta skidbyxor är också utformade för att fungera väl med skid-utrustning, inklusive stövlar, och har fickor och flikar för att rymma liftkort och andra nödvändiga varor. Om du är osäker på plats av en uppsättning skidbyxor med stövlar, fråga om butiken har stövlar du kan prova med byxor.

På toppen, kan en tung jacka som en skidjacka eller skidor parka bäras utanpå en långärmad tröja. Många är gjorda enbart av syntetiska fibrer, även om vissa skidåkare vilja bära en ylletröja under. Vissa finns klädda med ned, vilket är ett högt och isolerande material som får lösa med tiden. Ski kläder för överkroppen bör tillåta fri rörlighet samtidigt som den ger en bra isolerande skikt.

Över dessa plagg, kan en rad olika halsdukar, mössor och hörselskydd bäras. Dessa ski kläder kan vara mode med eller rent funktionell, beroende på önskemål av skidåkare. På fötterna, alltid till att ha tjocka, bekväma strumpor. Syntetiska fibrer kan inte tillåta fötterna att andas, så du kanske vill överväga silke eller ull. Vid köp pjäxor, alltid till att ha tjocka strumpor med dem för att kontrollera om det passar.

Ski mode i grunden om att vara vattentät, bekväm och sport, även om det fortfarande är möjligt att snygga medan paketerade. Ett antal företag som specialiserat sig på att göra ski kläder i en mängd olika färger och storlekar för skidåkare på alla nivåer av behov och erfarenheter. Ljusa färger sticker ut i backen, gör en skidåkare distinkt och lätt att hitta i en nödsituation. Konisk kläder smickra kroppen och göra skidåkare mer aerodynamiska. Många skidor klädtillverkare omfatta syntetpäls lining, smygande dolda fickor, och andra funktioner för att göra sina kläder mer tilltalande för konsumenterna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.