Vad behöver jag för att lagra ett rollspel?

Varje gång du vill bjuda in några vänner över för en rolig kväll, värd för ett rollspel är en bra idé. Så få som tre eller så många som ett dussin människor kan delta i ett enda rollspel grupp, och med lite förberedelser, kommer alla att få en bra tid. En god värd för ett rollspel måste se till att det finns gott om källmaterial, pennor, papper, tärningar, en plats att spela, och naturligtvis, mat och dryck. Om du har allt detta täcks, din rollspel ska gå i lås. Om du vill spela något organiserat rollspel, behöver din grupp att alla relevanta källmaterialet. Detta kan inkludera regel böcker, utskrifter, kartor, och lakan karaktär, beroende på vilket rollspel systemet din grupp använder. Det är en bra idé att ha flera av de viktiga böcker, liksom extra karaktär lakan och skrapa papper. Ett annat roligt rollspel kan vara frustrerande om flera personer behöver slå upp viktig information vid samma tidpunkt och det finns bara en bok mellan dem. Detta är ännu viktigare under vissa omständigheter, såsom karaktär skapande och shopping. Särskilda rollspel information, såsom kunskap, förmåga och befogenheter en karaktär har tillgång till, kommer att förläggas till en eller flera regelböcker. Om din rollspel grupp omfattar mer än två eller tre spelare, kan du uppmuntra några av dem att köpa en extra kopia eller två viktiga böcker. Det lättare dina spelare kan hitta den information de behöver, desto längre tid måste du faktiskt spela rollspel. En ofta förbisedd faktor i ett bra rollspel session är tillräckligt pennor och papper. Ett bra spel befälhavaren skulle hålla ett lager av extra karaktär ark, skrot papper och pennor-med god suddgummin-på sidan. Det enda som är mer frustrerande än att vänta tills någon annan spelare har tittat upp något i regelboken är att behöva vänta tills någon annan spelare till slut ta bort något så kan du använda blyertspenna.

Detsamma tärningar. Uppmuntra spelarna i ditt rollspel som investerar i alla tärningar de kan behöva för spelet. Inte bara är det roligt att plocka ut din egen tärning, men det gör rollspel löpa mycket smidigare. Det är naturligtvis ingen rollspel komplett utan mat och dryck. En typisk rollspel kan enkelt senast tre timmar eller mer. Beroende på när du värd din rollspel, kan detta innefatta lunch eller middag-eller båda! - Men bör åtminstone innehålla något tilltugg och drycker. Det är en bra idé att föreslå att dina spelare varje leverans något att äta eller dricka, eller att alla chip i en pizza.

som helst vänner träffas för att spela ett rollspel, är de skyldiga att ha kul. Att göra saker och ting fungerar smidigt när du är värd, glöm inte att planera för tillräckligt rollspel böcker, pennor, papper, tärningar, och naturligtvis mat. Det är svårt att dräpa en drake på fastande mage, men det är ännu värre när du inte har en penna att skriva ner alla de skatter du hittar i sitt hem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.